Mfs2020 tylko jeden samolot i lotnisko

Jeśli masz problem sprzętowy i/lub programowy związany z FS, ten dział jest dla Ciebie. Proszę wybrać odpowiednią podkategorię tematyczną.

Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk

terax1234
Cadet
Cadet
Posty: 3
Rejestracja: pn 27 cze, 2022 20:02
Skąd jesteś: eprz

Mfs2020 tylko jeden samolot i lotnisko

Post autor: terax1234 »

Mam taki problem że po zainstalowaniu gry i wyborze samolotu i lotniska mimo wyboru innego lotniska czy samolotu to i tak wczytuje mnie gra w miejsce pierwsze wybranego miejsca po instalacji czy ktoś wie jak rozwiązać taki problem ?
Awatar użytkownika
konraf
Administrator
Administrator
Posty: 2735
Rejestracja: czw 05 lut, 2004 09:41
Skąd jesteś: EPPO

Re: Mfs2020 tylko jeden samolot i lotnisko

Post autor: konraf »

Witam

1. Wybierasz samolot/lotnisko i robisz Fly Now i dopiero potem próbujesz zmienić lotnisko samolot?
2. Po co zakładasz jedno konto po drugim?

Pozdrawiam
Bartek
Regulamin Forum - Proszę przeczytać przed napisaniem posta
terax1234
Cadet
Cadet
Posty: 3
Rejestracja: pn 27 cze, 2022 20:02
Skąd jesteś: eprz

Re: Mfs2020 tylko jeden samolot i lotnisko

Post autor: terax1234 »

1 robię cokolwiek po wyborze samolotu i tak wczytuje mi jedno lotnisko samolot nie ważne jaka konfiguracja do lotu
2 wpisało mi że mail był użyty to spróbowałem z nowym i akurat na ten pierwszy też przyszło potwierdzenie jakiś lag serwera
Awatar użytkownika
RzEmYk
Moderator
Moderator
Posty: 2726
Rejestracja: pt 18 lut, 2005 01:25
Skąd jesteś: KDA

Re: Mfs2020 tylko jeden samolot i lotnisko

Post autor: RzEmYk »

Zapraszam do opcji Szukaj!
Blaszak: MSI MAG Z390 TOMAHAWK, i5 9600K, 2x16GB dual, GTX1080, W10, P3D 4.5
terax1234
Cadet
Cadet
Posty: 3
Rejestracja: pn 27 cze, 2022 20:02
Skąd jesteś: eprz

Re: Mfs2020 tylko jeden samolot i lotnisko

Post autor: terax1234 »

pomogło dzięki wielkie
ODPOWIEDZ