Na pewno sami próbowaliśmy kiedyś znaleźć coś na forum i nam się to nie udało, choć wystarczyło wpisać nieco inny wyraz by ukazało się kilkanaście wyników. Niestety engine tej wyszukiwarki jest jaki jest i znalezienie konkretnej informacji bywa czasami kłopotliwe. Nawet, gdy wyświetli się lista tematów, trzeba wchodzić w każdy z nich i szukać konkretnego słowa.
Na pewno poniższy sposób znany jest przez wielu z Was, ale nie znalazłem postów na ten temat na forum więc go opiszę. Otóż moja propozycja dla dociekliwych forumowiczów jest następująca:
1. Dać sobie spokój z wyszukiwarką na forum
2. Wejść na www.google.com
3. W okno wyszukiwarki wpisać "site:www.aztec.pl" a następnie słowa kluczowe np. "spolszczenie". Nacisnąć Search.
Ukaże się wówczas kilkanaście wyników wyszukiwania słowa "spolszczenie" wraz z najbliższym kontekstem słownym, który ułatwia wybranie właściwego linka.
Web Results 1 - 5 of about 13 from www.aztec.pl for spolszczenie. (0.05 seconds)
Zobacz temat - Spolszczenie do fs2004
Iz tego powodu postanowiłem dokończyć to spolszczenie. Chcę aktualnie spolszczyć polecenia okna ATC. Niestety większość słów nie da się przetłumaczyć bez ...
www.aztec.pl/forum/printview.php?t=2693 ... 41365d305e - 8k - Supplemental Result - Cached - Similar pages
Aztec.pl - Forum Dyskusyjne :: Zobacz temat - O samolotach do FS2002.
Czy jest spolszczenie do FS2002 ? Jeśli tak to z kąd je pobrać . ... PO III po co spolszczenie ? PO IV Pelna automatyzacja lotu dla początkującego jest jak ...
www.aztec.pl/forum/viewtopic.php?p=35007 - 49k - Supplemental Result - Cached - Similar pages
Aztec.pl - Forum Dyskusyjne :: Zobacz temat - Noob za sterami

3 . spolszczenie kiedys oferowal pewien forumowicz ale było to dawno i juz nieaktualne . Plik z tego co pamietam był skasowany przez autora . ...
www.aztec.pl/forum/viewtopic.php?t=4889 ... 88d573485b - 47k - Supplemental Result - Cached - Similar pages
Aztec.pl - Forum Dyskusyjne :: Zobacz Forum - Dla początkujących
Gotowe spolszczenie do FS2004, 4, 23 - 04 - 05 geniuluki1, 667, Sob 23 Kwi , 2005 18 : 03 PK. Problem z lotem helikopterem . . ...
www.aztec.pl/forum/viewforum.php?f=10&t ... b10b83eff2 - 63k - Supplemental Result - Cached - Similar pages
Aztec.pl - Forum Dyskusyjne :: Zobacz Forum - Dla początkujących
Spolszczenie do fs2004, 5, 13 - 04 - 05 Gość, 1135, Sro 04 Maj , 2005 17 : 25 zagraj. Lądowanie IFR bez pomocy ATC ? ? ...
www.aztec.pl/forum/viewforum.php?f=10&t ... e1ed6ec659 - 63k - Supplemental Result - Cached - Similar pages
W forumowej wyszukiwarce pojawia się pod hasłem "spolszczenie" jeden temat. Ale powiedzmy, że chcemy dowiedzieć się, jak uruchomić FS bez płyty CD#4 nie znając zupełnie nazwy programu. Pod hasłem "fs bez CD" forumowa wyszukiwarka znajduje 126 TEMATÓW(!) które faktycznie posiadają słowa kluczowe ale często nie mają nic wspólnego z interesującym nas problemem. Tymczasem wpiszmy w www.google.com hasło "site:www.aztec.pl fs "bez cd" ". Pojawiają się nam dwa linki ściśle związane z naszym zagadnieniem, co możemy określić na podstawie widocznego kontekstu słownego:
Aztec.pl - Forum Dyskusyjne :: Zobacz temat - Poprawka do FS2004 ...
Pozwala to ponoć na włączanie FS ' a bez CD # 4 . Do moderatora : Szukałem podobnego wątku ale nie znalazłem . W razie czego bardzo proszę o przeniesienie ...
www.aztec.pl/forum/viewtopic.php?p=37505 - 25k - Supplemental Result - Cached - Similar pages
Zobacz temat - Fs9.exe pozostaje w pamieci
Tak mi teraz przyszło do głowy: czy problem nie jest związany z patchem umożliwającym uruchamianie FS bez CD? Zdaje sie, że podmienia się własnie plik ...
www.aztec.pl/forum/printview.php?t=2677 ... e552136ce8 - 23k - Supplemental Result - Cached - Similar pages
Polecam, zapraszam do dyskusji i pozdrawiam.