i tu sie zaczynaja problemy... mam sim w wersji delux... dokupilem Acceleration pack... zainstalowac niestety tego nie potrafie... po odpaleniu instalatora mam komunikat ze wymagany jest do instalacji Acceleration - Microsoft Flight Simulator ... oczywiscie mam zainstalowany symulator - dla jasnosci - jakies porady ?? czytalem na necie troche jakis tam problem jest z Acceleration przy instalowaniu na komputery z Core Duo 2... czy ktos juz czytal, badz mial cos w tym temacie ?? czy jest jakies rozwiazanie tego ?? z tego co wyczytalem to chodzi glownie o instalacje samego Symulatora ze niby wlasnie niektore komputery instaluja ale pozniej sa problemy z doinstalowaniem Acceleration... moze jakis patch ?? szukalem, niestety nie znalazlem... dzownilem na tech support... ale od prau lat w Microsoftowym Tech support pracuja ludzie nie zabardzo majacy pojecie co sie do nich mowi... niestety nie pomogli... kazali odinstalowac gre zainstalowac ponownie... wyczyscic rejestr, folde... zrobilem wszystko... zadnego skutku dlaej po probie instalacji Acceleration pack mam okno ktore mowi: musisz miec symulator zeby zainstalowac dodatek...
No wiec jesli ktos ma jakas rade... to dziekuje z gory za kazda nawet chec pomocy....
Druga akcja... ok powiedzmy ze nie ma na to rozwiazania... czy powinienem zainstalowac w takim wypadku SP1 i SP2 do sima ?? Acceleration to chyba wlasnie update tak?? oczywiscie z dodatkiem samolotow i czegos tam jeszcze...
No to nie polknijcie mnie na starcie... mam nadzieje spedzic tu troche czasu i byc moze kiedys pomoc komus... no i dolaczyc do jakis virtual airlines... Pozdrawiam....