Trzęsienie kamerą w FSX
Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk
Trzęsienie kamerą w FSX
Witajcie! Jak uzyskać efekt trzęsienia kamerą w kokpicie taki jak np w tym filmiku
http://www.youtube.com/watch?v=NXBDIZav ... re=related
Przewińcie do londawania [litości, lądowania!] tam ładnie trzęsie :-)
http://www.youtube.com/watch?v=NXBDIZav ... re=related
Przewińcie do londawania [litości, lądowania!] tam ładnie trzęsie :-)
Ostatnio zmieniony śr 21 lip, 2010 12:27 przez damis88, łącznie zmieniany 1 raz.
-
PZL Belfegor
- Moderator

- Skąd jesteś: Warszawa
Faktycznie na tym filmiku akurat było to zrobione ręcznie, ale są filmiki na których faktycznie widok w kokpicie się trzęsie...
Wie ktoś może co to za dodatek? Na pewno nie jest darmowy ale może ktoś się już spotkał z takim dodatkiem i przypomina sobie nazwę?
Pozdrawiam
Damian
Przepraszam za błąd! :/
Wie ktoś może co to za dodatek? Na pewno nie jest darmowy ale może ktoś się już spotkał z takim dodatkiem i przypomina sobie nazwę?
Pozdrawiam
Damian
Przepraszam za błąd! :/
-
PZL Belfegor
- Moderator

- Skąd jesteś: Warszawa
Bardzo dziękuje!
Nie zaśmiecając forum mam jeszcze jedno pytanko:
Kupiłem dodatek Traffic X. Po zainstalowaniu na EPRZ, EPWA nie ma żadnego ruchu:/
Na EGSS już coś było tylko nie jestem pewny czy nie był to czasem ruch default'owy.
Jakieś pomysły? Ten Traffic X po instalacji trzeba jakoś odpowiednio skonfigurować? Czy wystarczy w opcjach FSX ustawić ruch na max?
Nie zaśmiecając forum mam jeszcze jedno pytanko:
Kupiłem dodatek Traffic X. Po zainstalowaniu na EPRZ, EPWA nie ma żadnego ruchu:/
Na EGSS już coś było tylko nie jestem pewny czy nie był to czasem ruch default'owy.
Jakieś pomysły? Ten Traffic X po instalacji trzeba jakoś odpowiednio skonfigurować? Czy wystarczy w opcjach FSX ustawić ruch na max?
- REALcarlsberg
- Light Planes Captain

- Skąd jesteś: MORĄG
Witajcie! Pytałem bo jak się obraz trzęsie to bardziej oddaje efekt rzeczywisty poruszania sie samolotem. Przetestowałem Ezdok Camera efekty ma wspaniałe! Tylko trochę trzeba się pobawić żeby to wszystko poustawiać. W Ariane nie znalazłem nic co odpowiadałoby za trzęsienie obrazu jedynie dźwięk jest taki jakby się wszystko trzęsło:-)
Ariane + Ezdok Camera - całkiem fajna mieszanka - Polecam!
Pozdrawiam!
Damian
Ariane + Ezdok Camera - całkiem fajna mieszanka - Polecam!
Pozdrawiam!
Damian