[FSX] Problem z wyświetlaniem gruntu po usunięciu My Traffic

Problemy techniczne związane z programami do FS, sterownikami, ruchem AI, modyfikacjami plików konfiguracyjnych, optymalizacją FS'a.

Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk

mk1982
Cadet
Cadet
Skąd jesteś: Warszawa

[FSX] Problem z wyświetlaniem gruntu po usunięciu My Traffic

Post autor: mk1982 »

Witam
Mam problem, wczoraj normalnie FSX chodził płynnie razem z UTX i SP1. Wieczorem zainstalowałem SP2 i My traffic. Potem go musiałem oddinstalować (MT).
Stało się coś dziwnego, bo cały teren jest niebieski. To jest chyba woda. Dziś skasowałem razem z rejestrami i innymi plikami FSX. Myślałem że to pomoże na 100, a tu nic. Odinstalowałem też oczywiście SP2, TX i My Traffic. Ustawienia grafiki nic nie dają. Nie wiem co dalej robić i czy ten błąd ze zdjęcia ma z tym coś wspólnego. Proszę o pomoc, bo w tej chwili widzę tylko reinstalkę Win7. Moja karta to ATI5470, 4GB RAM, Dual 2,1;/ Pozdrawiam
Obrazek
Obrazek
Ostatnio zmieniony wt 22 mar, 2011 19:05 przez mk1982, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
KilRoy
Light Planes Captain
Light Planes Captain
Skąd jesteś: Sosnowiec, EPKT

Post autor: KilRoy »

Wejdź w bibliotekę scenerii w FSX i tam na liście poszukaj coś związanego z MyTraffic. Nie wiem czy akurat to tam znajdziesz, ale kiedyś miałem taki darmowy dodatek dodający różne rodzaje samochodów jeżdżacych po ulicach i tam akurat coś było. Jak znajdziesz to usuń.
Obrazek
Awatar użytkownika
RzEmYk
Moderator
Moderator
Skąd jesteś: KDA

Post autor: RzEmYk »

Po co reinstalować całego Windowsa, skoro sam FS pokazał Ci gdzie tkwi błąd.
Wywal ze Scenery Library wpisy dotyczące MyTraffic, jeśli nie pomoże, to edytuj scenery.cfg.
Plik scenery.cfg, w przypadku W7, jest w katalogu %APPDATA%\Microsoft\FSX. Wywal wpis tyczący się MyTraffic.
Zapraszam do opcji Szukaj!
Blaszak: MSI MAG B650 TOMAHAWK, Ryzen 7 7800X3D, DDR5 2x32GB, Arctic Liquid Freezer II 2x120, RTX4080S, W11
mk1982
Cadet
Cadet
Skąd jesteś: Warszawa

Post autor: mk1982 »

Dzięki ale nie pomogło. Skasowałem i błędy już nie wyskakują ale problem pozostał, brak terenu:(
Awatar użytkownika
misio1958
Light Planes Captain
Light Planes Captain
Skąd jesteś: EDDK

Post autor: misio1958 »

Tysiac razy juz napisalem, ale nikt nigdy nie posluchal. Napisze po raz tysiac pierwszy i ostatni. Mozecie sobie zmieniac co chcecie w .cfg, ale jesli nie wywalicie ostaniego zapisu w

/Moje dokumenty/Flight Simulator X-Data

Previous Flight

Previous Flight.WX

Swiety Boze Wam nie pomoze!
ODPOWIEDZ