Witam szanownych forumowiczów. Chciałbym się dowiedzieć czy ma ktoś może, lub ewentualnie gdzie mógłbym znaleźć malowanie ENTER AIR do modelu PMDG 737? Przeszukałem google, flightsim, avsim i niestety nie znalazłem (chyba, że przeoczyłem). Z góry dziękuję za jakąkolwiek informację.
Nie wiem czy będzie działać, ale to podobne produkty więc w sumie możesz sprawdzić. Znalazłem całą paczkę ale do iFly 737NG. Przetestuj, no chyba że ktoś znajdzie do PMDG.
Jak chcesz to sam spróbuj zrobić sobie takie malowanie. Ja kiedyś, jak nie znalazłem do Posky, to zrobiłem samemu. Trwało to 1,5 - 2 godziny chyba, a samolot wyglądał realnie
Adriano pisze:Chyba spróbuję swoich sił z tym malowaniem. Może się uda??!! Pozdrowionka
Nie jest to wcale trudne, jakby się wydawało.
Musisz mieć tylko DXTBMP oraz coś w stylu photoshopa.
Natomiast (ciekawostka), jeżeli masz coś od PMDG (możliwe, że inni tez udostepniają), to możesz sobie ściągnąć malowanie w formacie .psd i kilkoma kliknięciami zrobić swoje malowanie
SEBOS pisze:Nie wiem czy będzie działać, ale to podobne produkty więc w sumie możesz sprawdzić. Znalazłem całą paczkę ale do iFly 737NG. Przetestuj, no chyba że ktoś znajdzie do PMDG.