Witam.
Otóż mam dosyć poważny problem, który uniemożliwia mi latanie. Kiedy próbuję otworzyć drzwi samolotu i załadować pasażerów nagle drzwi same się zamykają i jest to powtarzalne na wszystkich samolotach. Dodam, że nie instalowałem jeszcze żadnych dodatków próćz FS passengers to są zwykłe samoloty, które posiada się w standardzie. Próbowałem przeinstalować grę i mimo tego błąd się pojawia.
Czy może ktoś spotkał się z takim problemem?
Z góry dziękuje za odpowiedz.!
[FSX] problem z drzwiami samolotu
Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk
-
twofourthree
- Cadet

- Skąd jesteś: Warszawa
A drzwi czasem się nie zamykają po wejsciu wszystkich pasażerów? Jeśli tak, a ta opcja Ci się nie podoba, to jeszcze przed boardingiem możesz odznaczyć opcję "automaticaly close doors after boarding" (piszę z pamięci i wiem, że to nie jest dokładnie to samo, ale łatwo chyba się zorientować o co chodzi).
-
PZL Belfegor
- Moderator

-
twofourthree
- Cadet

Witam,
Czy jest ktoś w stanie napisać dokładnie co trzeba zrobić z plikiem o nazwie "All In One", dzięki któremu dodaje się panel w ifly 737ng pozwalający otwierać wszystkie drzwi. Jest tam jakaś instrukcja, ale nie wiem o co w niej chodzi. Nie jestem w tym dobry i potrzebuję szczegółów. W załączniku przesyłam instrukcję. Z góry dzięki
Czy jest ktoś w stanie napisać dokładnie co trzeba zrobić z plikiem o nazwie "All In One", dzięki któremu dodaje się panel w ifly 737ng pozwalający otwierać wszystkie drzwi. Jest tam jakaś instrukcja, ale nie wiem o co w niej chodzi. Nie jestem w tym dobry i potrzebuję szczegółów. W załączniku przesyłam instrukcję. Z góry dzięki
- Załączniki
-
- All-In-One Gauge Instructions.txt
- (2.16 KiB) Pobrany 259 razy