Chciałbym sprawdzić pewien lot z Dubrownika. Odbył on się już kilka miesięcy temu, myślałem więc że na stronie data.flight24.com będzie opcja "kalendarzyka". Niestety nic takiego tam nie znalazłem. Szukam po prostu strony z opcją wyboru daty odlotu, i pokazują nam się wszystkie odloty/przyloty danego lotniska z owego okresu. Czy ktoś zna taką stronę? Proszę o pomoc
Sprawdzanie lotów
Moderator: PZL Belfegor
Sprawdzanie lotów
Cześć,
Chciałbym sprawdzić pewien lot z Dubrownika. Odbył on się już kilka miesięcy temu, myślałem więc że na stronie data.flight24.com będzie opcja "kalendarzyka". Niestety nic takiego tam nie znalazłem. Szukam po prostu strony z opcją wyboru daty odlotu, i pokazują nam się wszystkie odloty/przyloty danego lotniska z owego okresu. Czy ktoś zna taką stronę? Proszę o pomoc
- thomas858
- Light Planes Captain

- Skąd jesteś: Żabno/EPKK
http://flightaware.com/ Spróbuj tego.
Płyta: K73SV-TY058V
Chipset: Intel HM65
Pamięć: 4096 MB DDR3 1333 MHz
Dysk: 750 GB SATA 5400 obr./min
Karta: NVIDIA GeForce GT 540M 1024 MB
S.O: Windows 7 HP 64.
Chipset: Intel HM65
Pamięć: 4096 MB DDR3 1333 MHz