AFB (AirForce Bases) of Poland 2010 vol.1

Ogólna dyskusja na temat FS2002, FS2004, FSX.

Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk

315_Arthur_PL
Cadet
Cadet
Skąd jesteś: Kwidzyn / EPCE

Post autor: 315_Arthur_PL »

D-A-F po pierwsze to dziekuje bardzo za AFB (AirForce Bases) of Poland 2010 vol.1 świetna praca !! Jeśli mogę jakoś pomóc to chętnie pomogę w pracy nad EPCE i oczywiście te " Na Skarpie " również nie jest mi obce :D

moje wypociny nad lotniskiem tylko z ogólnie dostępnymi obiektami wygląda na razie tak

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Miałem własnie brać sie za obiekty 3D ( gromadze zdjęcia obiektów i ich wymiary ) Więc jeśli mogę być w czymś pomocny to prosze bardzo korzystaj !
Awatar użytkownika
D-A-F
Light Planes Captain
Light Planes Captain
Skąd jesteś: EPSK,EPMB -EPMM

Post autor: D-A-F »

Bober pisze:...Mam nadzieję że autor czyta nasze forum...
Czyta, czyta i sugestie Twe wziął pod uwagę.
A tak poza tym to dzięki wszystkim za miłe słowa i marudzenie tysz ;)
Pozdrawiam
PS. Być może powróci VegAGen na swoje miejsce, więc radość z latania nad PAF będzie większa.
mariuszp
Cadet
Cadet
Skąd jesteś: Epkk

Post autor: mariuszp »

Piękne scenerie dziękuję! Prośba jak zainstalować update do PAB1 o nazwie
Update PAB 1[1].1 FSX ściągnąłem go i nie wiem czym rozpakować lub gdzie zainstalować?
I ostatnia sprawa czy można wydać wersje bez wszystkich statycznych śmigłowców i samolotów MiG-21, 29 Herculesów oraz F-16 dla EPKS w folderze scenery usunąłem tylko Bryzę i W3 natomiast nie widzę 16-tki. Defaultowe pojazdy cysterny z Fsx-a też można by było zastąpić realnymi. Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony czw 22 mar, 2012 01:37 przez mariuszp, łącznie zmieniany 3 razy.
mario18s
Cadet
Cadet
Skąd jesteś: Wieliszew

Post autor: mario18s »

A ja mam prośbę do autora. Kiedyś był cały pakiet lotnisk wojskowych z militarnym trafficiem. Czy jest możliwość żeby chociaż ten traffic został gdzieś udostępniony? Chodzi o samoloty i plany lotów do FS 2004.
Ostatnio zmieniony śr 21 mar, 2012 18:26 przez mario18s, łącznie zmieniany 1 raz.
ad_verbum
Jet Captain
Jet Captain
Skąd jesteś: EPGD

Post autor: ad_verbum »

Na forum Autora jest zapowiedź pakietu Polish Air Bases 2012 - Pack 3. W EPOK mamy chyba całą istotną zabudowę Kępy Oksywskiej - wygląda to bardzo sympatycznie. Czekam na premierę pakietu z niecierpliwością.
Awatar użytkownika
CHESTER
Light Planes Captain
Light Planes Captain
Skąd jesteś: EPLR

Post autor: CHESTER »

Witam. Czy Oleśnica będzie pod FS 2004 ?
Specjalnie wykupiłem obszar VFR POLAND dla tego lotniska jak zobaczyłem go w zapowiedziach parę miesięcy temu. Na razie widzę tylko do FSX.

PS.
Można zaznaczyć w zapowiedziach (w trakcie prac) pod jaką wersje będzie sceneria.

Pozdrawiam
Nic nie robić tylko latać, akrobację kręcić wciąż
Być ŻELAZNYM po kres świata, tu w przestworzach jest nasz dom.

http://www.portlotniczy.lublin.pl/
Awatar użytkownika
D-A-F
Light Planes Captain
Light Planes Captain
Skąd jesteś: EPSK,EPMB -EPMM

Post autor: D-A-F »

Zapowiedzi obejmują obydwie wersje FS-a. 3 paczka pod FS9 - będzie. Proponuję śledzić forum D-A-F, na którym są szczegółowe informacje o powiedzmy "nieprzewidzianych pośligach". Paczka jest ukończona w 80%, jednak z uwagi na dwa ważne dla mnie okresy, prace nad nią będą kontynuowane w okresie jesienno-zimowym. Tak więc - cierpliwości, która zapewne zostanie wynagrodzona :)
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Dziki
Cadet
Cadet
Skąd jesteś: EPOK

Post autor: Dziki »

Albercik czyżby kacapki przejęli PAB :// Daj znać . Sorki za niecierpliwość. Pozdro
jimrodger
Cadet
Cadet
Skąd jesteś: SCOTLAND

Post autor: jimrodger »

Hi, first post so please be gentle.....

First an apology as I speak no Polish.

Is the AFB (AirForces Bases) of Poland still available for download.

I have tried all the links I could find to no joy.
Any help/guidance would be most welcome.

Jim
ODPOWIEDZ