PZL Belfegor pisze:Na 100% Cię nie mogę zapewnić, gdyż chwilowo nie mogę tego sprawdzić, ale raczej do Scenery\World\Texture (sprawdź, w którym folderze Windows zapyta, czy podmienić pliki).
No to znowu troszeczkę się pospieszyłem pliki z folderu backup GEX podmieniałem w folderze "Teksture" w FSX Odpalałem FSX niby wszystko chodzi.
Może być coś nie tak z FSX?
Jakie zmiany wprowadza upgrade do UTX, który można wybrać w menu GEX przy instalacji tekstur?
Czy warto to instalować?
Oczywiście zakładając, że się posiada UTX.
Witam,
Mam nastepujacy problem, otoz po zainstalowaniu GEX i odpaleniu FSX sceneria europy jest dalej domyslna. Moje pytanie- czy te scenerie GEX nalezy uaktywnic gdzies w ustawieniach symulatora?
Z gory dziekuje za odpowiedz.
This, the mojave desert is the final resting place of thousands of unemployed aircraft. For the old ones, the best future they can look forward to is reincarnation as a coke can. - Bruce Dickinson
O ile sie nie myle w FSie nic nie trzeba aktywowac, poniewaz podczas instalacji texturty FSa zostaja podmienione na textury GEXa.
This, the mojave desert is the final resting place of thousands of unemployed aircraft. For the old ones, the best future they can look forward to is reincarnation as a coke can. - Bruce Dickinson
po wgraniu patcha 2.0 do GEX widze, ze sceneria jest taka sama jak byla po wgraniu samego GEX. Wychodzi na to, ze mi nie czyta patcha 2.0 :/ Jakies sugestie Panowie?