Problem z niebem (horyzontem) fs9

Jeśli masz problem sprzętowy i/lub programowy związany z FS, ten dział jest dla Ciebie. Proszę wybrać odpowiednią podkategorię tematyczną.

Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk

piotreyjsky
Cadet
Cadet
Skąd jesteś: Szczecin

Problem z niebem (horyzontem) fs9

Post autor: piotreyjsky »

Witam, od pewnego czasu mam problem z niemiłosiernym załamaniem textur horyzontu
nie wiem w czym może leżeć wina w ustawieniach fs2004 próbowałem i nic, komputer mam dość słaby aczkolwiek zaznaczam, że działało wszystko sprawnie, resintal fs nie dał oczekiwanego skutku- brakuje mi już pomysłów

atthlon 2000+ Gforce 6200 1,5GB ram

poniżej linki do scereenów.

http://jpghost.pl/1_1358267135/
http://jpghost.pl/2_1358267159/
Fear
Cadet
Cadet
Skąd jesteś: Lubin/ EPLU

Post autor: Fear »

Jakie masz sterowniki do karty graficznej? Nieraz pomaga instalacja starszej lub nowszej wersji.

Ps. Mi jak kiedyś wyskakiwały artefakty to przyczyną było spalenie się pamięci na karcie.
piotreyjsky
Cadet
Cadet

Fear pisze:Jakie masz sterowniki do karty graficznej? Nieraz pomaga instalacja starszej lub nowszej wersji.
6.14.11.7516 trochę stary bo 2008, ale na prawdę kilka tygodni temu działało bez problemu- mówisz, że zmiana sterownika mogłaby tu pomóc?
Fear
Cadet
Cadet
Skąd jesteś: Lubin/ EPLU

Post autor: Fear »

Spróbuj, w końcu nic nie tracisz.
piotreyjsky
Cadet
Cadet

Fear pisze:Spróbuj, w końcu nic nie tracisz.
tak zrobię, i dam znać
-
niestety nic to nie pomogło, natomiast przy innych grach nie mam żadnego problemu

Pisz poprawnie.
pocałuj mnie w... kacapku.
Ostatnio zmieniony wt 15 sty, 2013 18:44 przez piotreyjsky, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ