Scenery design FS2004
Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk
-
PZL Belfegor
- Moderator

- Skąd jesteś: Warszawa
No próbowałem Photo Scenery Maker, ale nie za bardzo rozumiem go. Szukam czegoś łatwego jak SbuilderX, że automatycznie w programie z Google Maps wczytam. Zaraz obadam FS Earth Titles i dam znać.
Pozdrawiam!
-
No też w FSET nie wiem w ogóle jak załadować mapę, jakieś błędy z serwerami... Nie ma czegoś naprawdę "automatycznego"?
Pozdrawiam!
-
No też w FSET nie wiem w ogóle jak załadować mapę, jakieś błędy z serwerami... Nie ma czegoś naprawdę "automatycznego"?
Ostatnio zmieniony pn 03 gru, 2012 15:38 przez Tyszek, łącznie zmieniany 2 razy.
-
PZL Belfegor
- Moderator

-
PZL Belfegor
- Moderator

-
PZL Belfegor
- Moderator

Warto sprawdzić co jest w SDK, być może nada się Sbuilder dla FS9, a na specjalnie przeznaczone do obiektów wektorowych narzędzie wygląda pakiet VTP Tools.
Mam problem z ADE.
Przy próbie kompilacji wyświetla się:
cruffyDuck Scenery Design Engine Compiling
Using UNKNOWN BglComp....
Parsing document: D:\Microsoft Flight Simulator X\Addon Scenery\Giże\Scenery\EP01_ADEX_ADE.xml
INTERNAL COMPILER ERROR: #C2430: Unrecoverable error parsing XML!
INTERNAL COMPILER ERROR: #C2006: Parse failed (0x80004005)
INTERNAL COMPILER ERROR: #C2003: Failed to process file: D:\Microsoft Flight Simulator X\Addon Scenery\Giże\Scenery\EP01_ADEX_ADE.xml
Dodam, że wcześniej wszystko działało. ADE przeinstalowany, SDK również, MSXML w wersji 4.0 SP2.
Przy próbie kompilacji wyświetla się:
cruffyDuck Scenery Design Engine Compiling
Using UNKNOWN BglComp....
Parsing document: D:\Microsoft Flight Simulator X\Addon Scenery\Giże\Scenery\EP01_ADEX_ADE.xml
INTERNAL COMPILER ERROR: #C2430: Unrecoverable error parsing XML!
INTERNAL COMPILER ERROR: #C2006: Parse failed (0x80004005)
INTERNAL COMPILER ERROR: #C2003: Failed to process file: D:\Microsoft Flight Simulator X\Addon Scenery\Giże\Scenery\EP01_ADEX_ADE.xml
Dodam, że wcześniej wszystko działało. ADE przeinstalowany, SDK również, MSXML w wersji 4.0 SP2.