Czy ktoś to widział lub ma? Czy rzeczywiście jest fajniejszy od REXa i ASE, tak jak piszą na forach (brak skoków wiatru i zachmurzenia, płynna aktualizacja pogody)?
EDIT: Fakt, że czegoś takiego nie widziałem chyba nigdy.
OPUS FSX - silnik pogodowy
Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk
OPUS FSX - silnik pogodowy
Pozdrawiam
Boguś
----------------------------------------
"I will use Google before asking dumb questions." - Bart
Boguś
----------------------------------------
"I will use Google before asking dumb questions." - Bart
Nie mam ale planuje zakup, patrząc jakie zalety ma ten weather engine to szczena opada.
Najlepszym sposobem będzie połączenie tego silnika z teksturami REX, i tu się rodzi moje pytanie czy do każdych warunków pogodowych będzie trzeba ręcznie "instalować" textury z REX?
Czy jednak pozostać przy planie zakupu REX?
Najlepszym sposobem będzie połączenie tego silnika z teksturami REX, i tu się rodzi moje pytanie czy do każdych warunków pogodowych będzie trzeba ręcznie "instalować" textury z REX?
Czy jednak pozostać przy planie zakupu REX?
pisać kto z Gorzowa lub okolic 
Wystarczy raz załadować textury REXa, które zastępują defaultowe. Co do silnika pogodowego - mam REX i ASE i uważam że nie ma jednak porównania z korzyścią dla ASE.
Tak przeglądając youtube i screeny z tego Opus to nie widzę znaczącej różnicy w porównaniu z ASE. Ale piszą że Opus jest mniej klatko-żerny. Jest darmowe demo, więc można sprawdzić samemu.
Tak przeglądając youtube i screeny z tego Opus to nie widzę znaczącej różnicy w porównaniu z ASE. Ale piszą że Opus jest mniej klatko-żerny. Jest darmowe demo, więc można sprawdzić samemu.