Podaj gdzie ma zainstalować.
Trafic Adobe AI Traffic
Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk
-
Przemek Tabisz
- Turboprop Captain

- Skąd jesteś: EPWR
Kiedyś instalowałem ten pakiet i taki myk zadziałał , ale jak znajdziesz to do FSX polecam skAI Traffic v.2.3
PS Na stronie 7 tego wątku masz mój opis rozwiązania problemu . Czytać a póżniej pytać
PS Na stronie 7 tego wątku masz mój opis rozwiązania problemu . Czytać a póżniej pytać
i5 6600K @ 4.5 GHz
Asus Z170 Pro gaming
16GB DDR4
Asus GTX970 Strix
TH Hotas Warthog
CH Pro Pedals + TIR5
Asus Z170 Pro gaming
16GB DDR4
Asus GTX970 Strix
TH Hotas Warthog
CH Pro Pedals + TIR5
- konrad.star
- Cadet

- Skąd jesteś: Warszawa
Adobe Traffic
Instalujesz wszystko po kolei? Tam nie zmienia się ścieżki bo już jest ustawiona. Najpierw musisz zainstalować wersję podst. a potem SP. Z tego co pamiętam wystarczy klikać okienko po środku. Koreański do niczego tu nie jest potrzebny. Sam program jest fantastyczny!SonQer^ pisze:Witam!
Mam pewien problem. Otóż ściągnąłem Adobe 4.6 z tego linka: http://thepiratebay.org/torrent/3898434 ... RiS_2.6P_T
Tam pisze, żeby wszystko akceptować po kolei. Ale ja dochodzę do wybierania ścieżki i nie mogę dać dalej, a tam pisze coś po koreańsku. Co mam zrobić?
Trafic Adobe AI Traffic - potrafi zwariować
Dzisiaj dla sportu chciałem sobie wylądować moim 737 na VHHX choć nie ma go w Airac-u ale w FS9 jest dostępny.
Mało czasu miałem więc pomyślałem sobie tak.
Startuję z VHHH, krótki locik przez górkę i już jestem na podejściu RW 12 VHHX.
No i zobaczcie jak potraktował mnie Trafic Adobe AI Traffic.
Wszystko było dobrze do momentu wykołowania na pas 7L i nagle słyszę , że jakiś 747 ląduje za moimi plecami. TWR informuje go że będzie lądował jak ja wystartuję.
No to zbieram dupkę w troki i z najazdu proszę o zgodę na start bo mi Jumbo na plecach usiądzie i nagle słyszę 747 na rundę i dalej kolejny na rundę i kolejny, jak z karabinu wydawane komendy. Pomyślałem sobie coś nie tak. Wyskoczyłem na chwilę z kabiny, odwracam się za siebie i zobaczyłem taki obrazek.
http://img154.imageshack.us/i/32898341.jpg/
Zdążyłem zrobić tylko jednego screen-a i wywaliło mi całego FS-a.
To się nazywa ruch nad lotniskiem.
Mało czasu miałem więc pomyślałem sobie tak.
Startuję z VHHH, krótki locik przez górkę i już jestem na podejściu RW 12 VHHX.
No i zobaczcie jak potraktował mnie Trafic Adobe AI Traffic.
Wszystko było dobrze do momentu wykołowania na pas 7L i nagle słyszę , że jakiś 747 ląduje za moimi plecami. TWR informuje go że będzie lądował jak ja wystartuję.
No to zbieram dupkę w troki i z najazdu proszę o zgodę na start bo mi Jumbo na plecach usiądzie i nagle słyszę 747 na rundę i dalej kolejny na rundę i kolejny, jak z karabinu wydawane komendy. Pomyślałem sobie coś nie tak. Wyskoczyłem na chwilę z kabiny, odwracam się za siebie i zobaczyłem taki obrazek.
http://img154.imageshack.us/i/32898341.jpg/
Zdążyłem zrobić tylko jednego screen-a i wywaliło mi całego FS-a.
To się nazywa ruch nad lotniskiem.
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 01:00 przez ROBTEEK, łącznie zmieniany 3 razy.
-----------------------------------------------
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 01:00 przez noker, łącznie zmieniany 1 raz.
-
piotreyjsky
- Cadet

- Skąd jesteś: Szczecin
adobe's traffic pack 4.6
Witam serdecznie, ostatnio zastanawiałem się nad modyfikacją adobe's traffic i tu pytanie czy można do adobe dodać jakiś swój ruch np programem Airport AI Enhancer, aby mój ruch AI współgrał z adobe?
-
piotreyjsky
- Cadet

- Skąd jesteś: Szczecin
adobe's traffic pack 4.6
A czy możesz mi opisać co i jak? Ponieważ zbytnio nie ogarniam tego.Kamins pisze:Oczywiście.
Ostatnio zmieniony czw 09 maja, 2013 14:41 przez piotreyjsky, łącznie zmieniany 1 raz.
-
PZL Belfegor
- Moderator

Pakiet jest tak samo nielegalny jak AdobeAI.
viewtopic.php?p=124041#124041
viewtopic.php?p=124041#124041
ruch lotniczy Flight simulator 2004
Hejka,
mam zainstalowanego fs9 i nie mam żadnego ruchu lotniczego. Chcę sobie dodać ruch ze strony United Traffic Team unitedtrafficteam.com.
Nie wiem jak tam dodawać ten ruch lotniczy. Mógłby mi ktoś to jakoś wytłumaczyć? Chce żeby Dreamliner latał i wszystkie nowe samoloty w poszczególnych liniach.
Pozdrawiam.
mam zainstalowanego fs9 i nie mam żadnego ruchu lotniczego. Chcę sobie dodać ruch ze strony United Traffic Team unitedtrafficteam.com.
Nie wiem jak tam dodawać ten ruch lotniczy. Mógłby mi ktoś to jakoś wytłumaczyć? Chce żeby Dreamliner latał i wszystkie nowe samoloty w poszczególnych liniach.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony ndz 29 cze, 2014 11:28 przez inmax1988, łącznie zmieniany 2 razy.
Tam są tylko planu lotów. Aby dodać ruch AI musiałbyś pościągać wszystkie modele samolotów, pododawać malowania i wtedy dopiero kompilować ruch AI. Jest to bardzo czasochłonne, dlatego polecam jednak jakiś pakiet AI, np. WoAI. Tam ściągasz instalatora i poszczególne pakiety linii, i instalujesz, a instalator sam dodaje wszystko co potrzebne i kompiluje ruch.
Ostatnio zmieniony ndz 29 cze, 2014 15:49 przez Tusha, łącznie zmieniany 2 razy.
-
PZL Belfegor
- Moderator

Błąd, na stronie są także modele o wątpliwej proweniencji.
http://forum.avsim.net/topic/424728-wal ... ffic-team/
To z tego powodu pytanie o UTT jest w wątku o Adobe AI?
http://forum.avsim.net/topic/424728-wal ... ffic-team/
To z tego powodu pytanie o UTT jest w wątku o Adobe AI?