Prepar3D v3.3 nie działa.

Jeśli masz problem sprzętowy i/lub programowy związany z FS, ten dział jest dla Ciebie. Proszę wybrać odpowiednią podkategorię tematyczną.

Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk

SP-LBG
Cadet
Cadet
Skąd jesteś: Maciejowice

Prepar3D v3.3 nie działa.

Post autor: SP-LBG »

Witam. Odkąd pamiętam to nigdy nie udało mi się uruchomić tego u siebie na komputerze. Zainstalowałem specjalnie na czysto od nowa system Windows w wersji 7, razem ze wszystkimi sterownikami. Niezależnie jaką wersję będę próbował zainstalować, wyskakuje mi okienko o złej lokalizacji ale podobno większość użytkowników tak ma. Ale zaraz po tym jak kliknę tak wyskakuje mi to :

Obrazek

Niestety przez to w folderze AppData/Local nie ma folderu Lockheed Martin i reszty plików. Za każdym razem kiedy odpalam Prepar pokazuje się splashscreen i niby wszystko się wczytuje ale po wczytaniu niestety nic się nie pokazuje ale w multitasku proces jest. Powiedzcie mi co może być nie tak bo ja już nie mam siły do tego. Tyle prób i nawet nie udało mi się tego odpalić mimo że nigdy z żadną aplikacją nie miałem takich problemów.
Awatar użytkownika
RzEmYk
Moderator
Moderator
Skąd jesteś: KDA

Post autor: RzEmYk »

viewtopic.php?p=112129#112129
Napisz coś więcej o systemie i zamieść odnośnik do pełnego obrazu, bo na miniaturce nic nie widać.
Zapraszam do opcji Szukaj!
Blaszak: MSI MAG B650 TOMAHAWK, Ryzen 7 7800X3D, DDR5 2x32GB, Arctic Liquid Freezer II 2x120, RTX4080S, W11
SP-LBG
Cadet
Cadet
Skąd jesteś: Maciejowice

Post autor: SP-LBG »

System to jest Windows 7 Ultimate SP1 X64
Płyta główna AsRock B75 Pro3-M
Procesor Intel Core i3 3220 2x 3.30 GHz
12 GB RAM DDR3
nVidia GeForce GTX 650Ti 1GB
Dysku SSD nie mam niestety.

Dodam że windows i sterowniki zaktualizowane są do najświeższych możliwych wersji.
Awatar użytkownika
sww
Light Planes Captain
Light Planes Captain
Skąd jesteś: znienacka

Post autor: sww »

Support Prepar3d dość szybko odpowiada na problemy techniczne. Próbowałeś ich zapytać? Może na ich forum jest odpowiedź?
Centrum Szkolenia Pilotów - (prawie) wszystko o wirtualnym lataniu
ODPOWIEDZ