Witam.
Prolem mój polega na tym, iż po zainstalowaniu scenery LIPK ( nie tylko tej ) rozwalam się o nie istniejące budynki CRASH OBJECT COLLISION i nie wiem o co tu w tym wszystkim chodzi.
Instalowałem także AFCAD i nic nie pomaga .
Moze ktoś miał już taki problem, będę wdzieczny za pomoc.
Ja miałem podobny problem z scenerią bodajże Southcampton (tam gdzie stacionują Red Arrows). Podczas kołowania nagle crash. Drugim razem tuż po starcie gdy przelatywałem 1000 ft na lotniskiem na rekonesans (oglądałem jaka scenaria tzn fajna czy nie) też nagle crash. Od tego momentu nie latam z tamtego lotniska;] A co do Twojego problemu to spróbuj poszukać innej scenerii.
Po włączeniu Ignore Crash nie będzie to takie realne, za każdym razem idealnie wyląduje a mnie nie o to chodzi. Ale OK ! myślałem ze mam coś nawalone we FS.
Dzieki coś bedę jeszcze kombinował.
A propos crash to też mi się tak dzieję na różnych sceneriach, ale pozwól aby FS załadował ponownie i zazwyczaj pomaga. Poza tym wydaje mi się, że problem może być w usytuowaniu stanowiska postojowego w AFCAD. Najlepiej otworzyc plik AF2 danego lotniska i odsunąć stanowisko od terminala lub budynku. Może będzie o.k. Jeszcze tego nie testowałem.