Airbus 346 i inne - Apollo?

Ogólna dyskusja na temat FS2002, FS2004, FSX.

Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk

Andrzej
Cadet
Cadet
Skąd jesteś: EPWA

Airbus 346 i inne - Apollo?

Post autor: Andrzej »

Desperacko szukając Airbusów pod FS'a, natknąłem się na: http://www.apollosoftware.com/

Tam na dole strony jest: "AIRBUS FlyByWire Version 2.0 for FS2004/2002".
Jest tam, podobno, również wersja a340-600, która dotychczas nie doczekała się żadnego "wirtualnego odpowiednika", oprócz paru śmiesznych modeli zewnętrznych, których wykonanie pominąć można milczeniem (jedynie Fs Painter nieźle wykonał robotę, ale to przecież samolot do AI).
Twórcy zapewniają realistyczne oddanie systemów Airbusa, a o to mi między innymi chodzi.

Słyszał ktoś? Obiło się komuś o uszy? Szukałem oczywiście wiadomości na własną rękę, ale tych jak na lekarstwo...
Znalazłem jednego screena overhead panel, ale niewiele to mówi.
Interesuje mnie to tylko wtedy, jeżeli produkt ten faktycznie symuluje Arbuza, na poziomie przynajmniej PSS.

PS. Znacie chociaż jakiś dobry model zewnętrzny do A346? Oczywiście Flightcraft i Simubuild nie wchodzą w grę. I czy ktoś łączył kiedyś jakiegoś a346 z panelem PSS'a?

Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
pavlov
Cadet
Cadet
Skąd jesteś: EPKT

Post autor: pavlov »

Wiem tylko tyle ze POSKY robi A340-500 czyli sam model, a panel mozna wziasc od PSS. Ale kiedy wyjdzie ten A345 to na forum posky szukac trzeba ;)

Hmm a moze to byl iFDG hmm, wiem ze ktos robi, tylko teraz zonk bo nie pamieta kto :(
Andrzej
Cadet
Cadet
Skąd jesteś: EPWA

Post autor: Andrzej »

pavlov pisze:Wiem tylko tyle ze POSKY robi A340-500 czyli sam model, a panel mozna wziasc od PSS. Ale kiedy wyjdzie ten A345 to na forum posky szukac trzeba ;)

Hmm a moze to byl iFDG hmm, wiem ze ktos robi, tylko teraz zonk bo nie pamieta kto :(
IFDG ;)

Pozdr.
ODPOWIEDZ