Charts dla UK

Dział przeznaczony głównie dla pilotów, latających w sieci VATSIM (zawiera również informacje przydatne wszystkim wirtualnym pilotom, takie jak, np. czytanie map, opis procedur SID/STAR).

Moderator: RzEmYk

konrad330

Charts dla UK

Post autor: konrad330 »

Czy ktoś z Was ma może jakiś sensowny link, żeby dostać charts dla UK, bo to co pojawiło mi się na NATS w Vatsim-UK nie za bardzo jest konkretne, no chyba że źle przeszukałem, ale wydaje mi się że wogóle tam np. dla EGGW nie ma nic, tylko opis.
Z góry dzięki
Pozdrawiam
Konrad
Awatar użytkownika
pavlov
Cadet
Cadet
Skąd jesteś: EPKT

Post autor: pavlov »

http://www.ais.org.uk/aes/pubs/aip/html/eggw.htm

Musisz byc zarejestrowany i zalogowany.
Artur S.
Jet 1st Officer
Jet 1st Officer
Skąd jesteś: WAW

Post autor: Artur S. »

Witam!
Ma ktoś z Was mapy EGLL? Próbuję się zalogować na podanej stronie, ale ciągle wywala mi błędnie wpisany kod (pole "postcode"). Próbowałem na wszystkie sposoby - ze spacją, bez niej, z myślnikiem itp. aż w końcy złapałem pianę na taką gównianą konstrukcję strony i wysłałem maila do admina. Nie wiem czy odpisze czy nie, i czy w końcu uda mi się zalogować, więc jakby ktoś mógł mi wrzucić mapki na maila, byłbym wdzięczny. Zgóry THX.
Pozdrawiam - Artur S.
AZT017 (WAW)

Core i7 6700K, ASUS MAXIMUS VIII RANGER, 16GB/2666MHz, MSI GTX970, OS Win7/64bit, SSD Crucial 250GB, FS2004
lechende
Light Planes Captain
Light Planes Captain
Skąd jesteś: Kraków

Post autor: lechende »

Obrazek ZI3W 0PL Obrazek
Obrazek
Artur S.
Jet 1st Officer
Jet 1st Officer
Skąd jesteś: WAW

Post autor: Artur S. »

...Albo: TW6 1JJ Właśnie dostałem maila od "ichniego" admina... Qrcze - żeby trzeba było "hakować" taką stronę :? ;)
AZT017 (WAW)

Core i7 6700K, ASUS MAXIMUS VIII RANGER, 16GB/2666MHz, MSI GTX970, OS Win7/64bit, SSD Crucial 250GB, FS2004
-Tommy-
Cadet
Cadet
Skąd jesteś: EPTO

Post autor: -Tommy- »

User Name: ivaogb
Password: ivaogb

Trzymajmy sie Panowie tematu (to co było nizej zostało pokasowane) - konraf
ODPOWIEDZ