FS2Crew PMDG737

Wszystko o płatnych sceneriach i innych dodatkach do FS'a. Z problemami technicznymi proszę do działu Problemy Techniczne-Scenerie lub Software.

Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk

Awatar użytkownika
siwobrody
Cadet
Cadet
Skąd jesteś: EPSD,EPSC

FS2Crew PMDG737

Post autor: siwobrody »

witam wszystkich po przerwie

sprawa wyglada nastepujaco wpadl mi w rece ten program pod PMDG 600/700
w momencie gdy odpalam maszynke pojawia mi sie jak zawsze pelne c&d i pelno okienek z jakimis komendamy dla F/O jakies listy i inne takie cuda bawilem sie ponad 1h z tym i za chiny nie potrafie wlaczyc nawet baterii nie mowiac o tym zeby zrobic cos wiecej no P/B mi sie udal jedynie oczywiscie FMC,OVERHEAD,RADIO wszystko jest zablokowane czasem sei tylko cos pojawia jak F/O cos wlaczy ale i tak nie widze efektow z tego czy ktos wie czy to tak ma byc czy moze cos nie tak bardzo bym prosil o pomoc z rozszyfrowaniem tego programu z gory dzieki
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 01:00 przez siwobrody, łącznie zmieniany 1 raz.
pozdrawiam
ags
Turboprop Captain
Turboprop Captain
Skąd jesteś: EPKK

Post autor: ags »

Witaj po przerwie :) Czytałeś może tutorial? Ja z 767 latam z tutorialem w rękach, bo czasami głupieję/zapominam/etc.
--
ex AZT016
Awatar użytkownika
konraf
Administrator
Administrator
Skąd jesteś: EPPO

Post autor: konraf »

Dokładnie zapoznaj sie z manualem. Produkt nie jest prosty w obsłudze i niestety trzeba mu trochę czasu poświęcic. W jakiejs recenzji tego dodatku (chyba na Avsim) czytałem, że gość musiał sie niemal od początku uczyć samolotu, a nauce samego FS2Crew i czytaniu manuali poświecił dobrych kilka godzin.
Bartek
Regulamin Forum - Proszę przeczytać przed napisaniem posta
kubahh

Fs2Crew

Post autor: kubahh »

Witam! Prosze tylko o odpowiedź czy gdy startujecie samolot z Fs2Crew to też nie wyświetla Wam EFIS MCP czyli po prostu wyświetlacze są czarne i po włączeniu baterii również nic się nie dzieje? Prosze, poratujcie. Dzięki.
Awatar użytkownika
RzEmYk
Moderator
Moderator
Skąd jesteś: KDA

Post autor: RzEmYk »

Z ciekawości zapytam: Nie instalowałeś ostatnio PMDG B747?
Zapraszam do opcji Szukaj!
Blaszak: MSI MAG B650 TOMAHAWK, Ryzen 7 7800X3D, DDR5 2x32GB, Arctic Liquid Freezer II 2x120, RTX4080S, W11
kubahh

Fs2Crew

no instalowałem :D a ma to jakiś związek z tym?odp. Dzięki
Awatar użytkownika
RzEmYk
Moderator
Moderator

Jeśli to pirat, to jest jego wina.
Jeśli masz oryginał, to przeinstaluj go jeszcze raz z instalatora.
Blaszak: MSI MAG B650 TOMAHAWK, Ryzen 7 7800X3D, DDR5 2x32GB, Arctic Liquid Freezer II 2x120, RTX4080S, W11
kubahh

Fs2crew

no niestety odinstalowałem i nic znaczy usunałem bo to pmdg nie mialo instalatora tylko się przenosiło. Czyli nadal mam problem... :? ale dzięki
Awatar użytkownika
konraf
Administrator
Administrator
Skąd jesteś: EPPO

Re: Fs2crew

Post autor: konraf »

kubahh pisze:no niestety odinstalowałem i nic znaczy usunałem bo to pmdg nie mialo instalatora tylko się przenosiło.
Ech.....czyli pirat. Przypominam, ze to nie forum warezowe. Ostrzeżenie za złamanie pkt 4 regulaminu forum.
Bartek
Regulamin Forum - Proszę przeczytać przed napisaniem posta
kubahh

FS2crew

ale zapłaciłem sporo... nieważne, ale może jest ktoś w stanie mi pomóc?
kubahh

Fs2Crew

ale czy nikt nie wie czego to może być wina?
Awatar użytkownika
RzEmYk
Moderator
Moderator

Wszystko wskazuje na piracką wersję PMDG B747. Wywal go i przeinstaluj PMDG B737.
ODPOWIEDZ