Miejsce zapisu filmów w FS2004
Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk
-
bond132
Miejsce zapisu filmów w FS2004
mam pytanie gdzie sie zapisuja filmy nakrecone w fs 2004
Nadawaj swoim postom bardziej precyzyjne tutuły (niniejszy został zmieniony) - konraf
Nadawaj swoim postom bardziej precyzyjne tutuły (niniejszy został zmieniony) - konraf
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 01:00 przez bond132, łącznie zmieniany 1 raz.
-
bond132
To masz ciekawą wersję FSa! ;Pbond132 pisze:jak to nie jak znalazlem ta opcje i juz wiem gdzie sie zapisuja, ale mozna je otwierac tylko w fs-ie
Chyba znalazłeś opcję Save Flight, ale to nie zapisuje filmów, tylko sytuację w jakiej znajduje się samolot.
Zapraszam do opcji Szukaj!
Blaszak: MSI MAG B650 TOMAHAWK, Ryzen 7 7800X3D, DDR5 2x32GB, Arctic Liquid Freezer II 2x120, RTX4080S, W11
Blaszak: MSI MAG B650 TOMAHAWK, Ryzen 7 7800X3D, DDR5 2x32GB, Arctic Liquid Freezer II 2x120, RTX4080S, W11
-
bartekpl
Ano rzeczywiście jest coś takiego, hmm... nigdy z tego nie korzystałem, ale wnioskuję że to jest tzw. track, a nie film, czyli zapis czynności jakie były wykonywane podczas czasu nagrywania, a nie zapis obrazów poszczegółnych klatek, czyli klasyczny filmik.
Na tej zasadzie są dostępne tracki m.in. dla serii IL-2/PF, Flanker, czy LockOn, które odtwarza się tylko w danym symulatorze.
Na tej zasadzie są dostępne tracki m.in. dla serii IL-2/PF, Flanker, czy LockOn, które odtwarza się tylko w danym symulatorze.
Zapraszam do opcji Szukaj!
Bartek
Regulamin Forum - Proszę przeczytać przed napisaniem posta
Regulamin Forum - Proszę przeczytać przed napisaniem posta
Czy program Frames (zapewne FRAPS)w NIEpłatnej wersji jest najlepszy w tego typu programach? Chciałbym poznać inne programy, które umożliwiły by mi nagrywanie pulpitu czyli np. FS'a.
Najlepiej oczywiście freeware.
Przy nagrywaniu we Frames (FRAPSie?) mam kolorowe migające paski na dole ekranu aż do połowy ekranu i są zakłamane kolory... HELP!
Przy nagrywaniu we Frames (FRAPSie?) mam kolorowe migające paski na dole ekranu aż do połowy ekranu i są zakłamane kolory... HELP!
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 01:00 przez tomcat, łącznie zmieniany 1 raz.
Taa, fraps jest chyba najlepszy. W demówce możesz nagrywać tylko do 30 sekund i jest napis ale co to za problem usunąć kawałek od góry? A paski przy nagrywaniu to ja też mam, ale w okienku, na fullscreenie jest ok.tomcat pisze:Czy program Frames (zapewne FRAPS)w NIEpłatnej wersji jest najlepszy w tego typu programach? Chciałbym poznać inne programy, które umożliwiły by mi nagrywanie pulpitu czyli np. FS'a.
"jak w to zacząc grac co mam wcisnac albo cos?"
wcale to nie są sekundówki. Owszem jest tak napisane, ale ja nagrałem lądowanie kiedyś które trwało jakieś 3 minuty, ale mogłem dłużej nagrywać. I jest to normalny film. Taki jaki jest, gdy np. odtworzymy powtórke.Noe pisze:Testowałem ale to jakieś dziwne jest,nagrywa tylko jakieś sekundówki!!!
Do czego komu potrzebne tracki z lotu paru sekundowe????
Chyba że o czymś nie wiem jeszcze
-
PZL Belfegor
- Moderator

- Skąd jesteś: Warszawa