Gdzie można znaleść termiki dla lotnisk?
Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk
Gdzie można znaleść termiki dla lotnisk?
Gdzie można znaleść termiki dla lotnisk? Bo z tego co widzę, to jedyną termiką jest ta dla EPZR...Czy zatem znacie jakieś inne? Poproszę o linki
Wiem, że Active Sky jest płatny. Jak nazywają się alternetywne darmowe programy i skąd można je pobrać?
Pozdrawiam,
/jacek
Wiem, że Active Sky jest płatny. Jak nazywają się alternetywne darmowe programy i skąd można je pobrać?
Pozdrawiam,
/jacek
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 01:00 przez jaceks, łącznie zmieniany 1 raz.

Re: Gdzie można znaleść termiki dla lotnisk?
viewtopic.php?t=5090&highlight=termikajaceks pisze:Gdzie można znaleść termiki dla lotnisk? Bo z tego co widzę, to jedyną termiką jest ta dla EPZR...Czy zatem znacie jakieś inne? Poproszę o linki
Pozdrawiam,
/jacek
Generalnie, to search.php i "termika".
Zapraszam do opcji Szukaj!
Blaszak: MSI MAG B650 TOMAHAWK, Ryzen 7 7800X3D, DDR5 2x32GB, Arctic Liquid Freezer II 2x120, RTX4080S, W11
Blaszak: MSI MAG B650 TOMAHAWK, Ryzen 7 7800X3D, DDR5 2x32GB, Arctic Liquid Freezer II 2x120, RTX4080S, W11
Muszę Cie poinformować, że ja tez używam funkcji "szukaj" a szczególnie zanim zadam pytanie na tym forum 
Rozumiem, że nie istnieją gotowe termiki dla innych obszarów niż EPZR....szkoda
Nadal proszę o podanie mi nazw programów generujących termikę "na bieżąco", takich jak Active Sky, tylko darmowych
Pozdrawiam
JAcek
Rozumiem, że nie istnieją gotowe termiki dla innych obszarów niż EPZR....szkoda
Nadal proszę o podanie mi nazw programów generujących termikę "na bieżąco", takich jak Active Sky, tylko darmowych
Pozdrawiam
JAcek

Wedle mojej wiedzy nie ma takiego programu (oprócz ActiveSky). Moze pokuś się o symulator Condor (było o nim wspominane na forum).
Bartek
Regulamin Forum - Proszę przeczytać przed napisaniem posta
drogi Konrafie...oto fragment Twojej wypowiedzi w dziale "Zalecane dodatki" [FAQ]

to ja już nic nie rozumiem...4. ActiveSky V Program do aktualizacji pogody on-line. Płatne. Darmowe programy tego typu zostały wymienione w innym wątku w tym dziale forum. Jest juz dostępna nowa wersja tego programu: ActiveSky (AS 6). ASV oraz AS 6 zawiera w sobie zestawy zawarte w pakiecie FSSkyWorld2004 (punkt 4).

Ojojojojoj.... Czytanie ze zrozumieniem....
ASV, czy AS6 służą do aktualizacji pogody on-line, to jest ich główne zadanie, a nie generowania termik, które jest tylko dodatkiem do pakietu.
ASV, czy AS6 służą do aktualizacji pogody on-line, to jest ich główne zadanie, a nie generowania termik, które jest tylko dodatkiem do pakietu.
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 01:00 przez RzEmYk, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam do opcji Szukaj!
Programik do robienia termik:
http://www.fszwever.com/
Podawaliśmy go na forum wielokrotnie!!
pzdr
bober
http://www.fszwever.com/
Podawaliśmy go na forum wielokrotnie!!
pzdr
bober
W7 Home,ASUS P5KC,Intel Core2 Quad Q9450 2,66 GHz,6 GB RAM,AMD R7 200 Series,
narodowy-socjalizm? Nie , dzięki
narodowy-socjalizm? Nie , dzięki
No ja tezjaceks pisze: to ja już nic nie rozumiem...
Bartek