Dźwięk silników(brak)
Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk
-
Maciej1988
- Cadet

- Skąd jesteś: Bydgoszcz
Dźwięk silników(brak)
Witam
Mam dosyc powazny problem. Przejde od razu do rzeczy. Otóż kiedy wczytalem samolot siedze w kokpicie nie ma dzwiekow ani w wewnatrz ani na zewnatrz co wiecej nie ma dzwiekow silnikow. Wiatr, szum rozpedzanego podwozia, to jest, aby bylo smieszniej problem jest we wszystkich samolotach. Reinstalowalem juz chyba 4 razy fs za kazdym razem probojac cos skasowac z komputera jakis plik odpowiedzialny za to. Niewiem co dalej robic. Moze ktos z szanownych forumowiczow spotkal sie badz wie jak rozwiazac problem bardzo bym prosil o pomoc.
Z gory dziekuje
Pozdrawiam
Maciej
Mam dosyc powazny problem. Przejde od razu do rzeczy. Otóż kiedy wczytalem samolot siedze w kokpicie nie ma dzwiekow ani w wewnatrz ani na zewnatrz co wiecej nie ma dzwiekow silnikow. Wiatr, szum rozpedzanego podwozia, to jest, aby bylo smieszniej problem jest we wszystkich samolotach. Reinstalowalem juz chyba 4 razy fs za kazdym razem probojac cos skasowac z komputera jakis plik odpowiedzialny za to. Niewiem co dalej robic. Moze ktos z szanownych forumowiczow spotkal sie badz wie jak rozwiazac problem bardzo bym prosil o pomoc.
Z gory dziekuje
Pozdrawiam
Maciej
Latać każdy może troche lepiej lub troche gorzej
-
PZL Belfegor
- Moderator

- Skąd jesteś: Warszawa
-
Maciej1988
- Cadet

Q raczej eliminuje ale z tych dwoch mozna skorzystac
Zobacze jaki bedzie efekt.
Dzieki za szybka odp.
Pozdrawiam.
[EDIT]
No niestety nie pomogło. Mysle ze to nie problem w sterownikach a w jakims pliku (tylko gdybym wiedzial w jakim ehh). Problemy zaczely sie dosc dziwacznie bo skasowalem PMDG 737 bo na moim sprzecie sie za mocno ciol niestety. I tak wlasnie po tym w sumie zaczol sie ten problem. Co ciekawe reinstalka mimo ze juz ktorys raz z kolei robie nic nie pomaga tak jakby ten plik gdzies siedzial na stale.
Dzieki za szybka odp.
Pozdrawiam.
[EDIT]
No niestety nie pomogło. Mysle ze to nie problem w sterownikach a w jakims pliku (tylko gdybym wiedzial w jakim ehh). Problemy zaczely sie dosc dziwacznie bo skasowalem PMDG 737 bo na moim sprzecie sie za mocno ciol niestety. I tak wlasnie po tym w sumie zaczol sie ten problem. Co ciekawe reinstalka mimo ze juz ktorys raz z kolei robie nic nie pomaga tak jakby ten plik gdzies siedzial na stale.
-
Kuba Mędrzycki
- Light Planes Captain

- Skąd jesteś: EPWA
Tak, miałem identyczny problem. Po prostu masz osobny program do konfigurowania dźwięku w komputerze i prawdopodobnie masz w nim ustawione zamiast stereo, konfirurację na większą ilość głośników. Musisz poszukać tego programu i zmienić na stereo - czyli tylko dwa głośniczki, bo prawdopodobnie tylko dwa używasz... Pisałem o tym problemie na fs2004.com, i tu na forum też.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
Przemek Tabisz
- Turboprop Captain

- Skąd jesteś: EPWR
-
Maciej1988
- Cadet

Wielkie dzieki za odpowiedzi. Coz zaczne od tej ostatniej porady z tym "sniper'em" a jesli to nie pomoze "przełącze" FS'a na drugi dysk ale to ostatecznosc
Trzeba troszke powalczyc.
P.s Moge liczyc na to ze przeslesz mi ten pliczek w razie potrzeby ?:)
Dziekuje i pozdrawiam
Maciej
[EDIT]
Tak to wlasnie ten msadp32 jest "broken" sciagnolem snipera i teraz szukam tego pliku. P.S jesli ktos moglby mi przeslac na maciejrozycki@wp.pl bylbym wdzieczny.
Dziekuje
[EDIT2]
Okey znalazlem tu http://www.opm.pl/ a dokladniej plik jest tu http://www.opm.pl/pliki/msadp32.acm
P.s Moge liczyc na to ze przeslesz mi ten pliczek w razie potrzeby ?:)
Dziekuje i pozdrawiam
Maciej
[EDIT]
Tak to wlasnie ten msadp32 jest "broken" sciagnolem snipera i teraz szukam tego pliku. P.S jesli ktos moglby mi przeslac na maciejrozycki@wp.pl bylbym wdzieczny.
Dziekuje
[EDIT2]
Okey znalazlem tu http://www.opm.pl/ a dokladniej plik jest tu http://www.opm.pl/pliki/msadp32.acm
Ostatnio zmieniony czw 01 lut, 2007 20:37 przez Maciej1988, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Przemek Tabisz
- Turboprop Captain

- Skąd jesteś: EPWR
-
Maciej1988
- Cadet

Witam
Po wielu probach i reinstalkach wkoncu naprawiony blad. Wielkie dzieki Przemek za tego linka do tego tematu bo w zyciu bym nie dotarl do niego (korzystalem z funkcji szukaj ale nie w takiej kategori szukalem). Jeszcze raz wielkie dzieki za odpowiedzi i porady.
Pozdrawiam.
Maciej,
Po wielu probach i reinstalkach wkoncu naprawiony blad. Wielkie dzieki Przemek za tego linka do tego tematu bo w zyciu bym nie dotarl do niego (korzystalem z funkcji szukaj ale nie w takiej kategori szukalem). Jeszcze raz wielkie dzieki za odpowiedzi i porady.
Pozdrawiam.
Maciej,