VFR Małopolska: Reaktywacja
Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk
VFR Małopolska: Reaktywacja
Witam serdecznie Kolegów po dłuższej przerwie.
Co się odwlecze, to nie uciecze! Zapraszam na stronę:
www.spectatex.pl
Jakub "rophone" Miśta.
Co się odwlecze, to nie uciecze! Zapraszam na stronę:
www.spectatex.pl
Jakub "rophone" Miśta.
"Quidquid agis, prudenter agas et respice finem"
- WilkzPolski
- Turboprop Captain

- Skąd jesteś: EPBK
Fazersko!!
Przyznam, że z mojej winy nie słyszałem o tym projekcie (lub nie pamiętam już), ale teraz po zobaczeniu strony i obietnic na walory dodatku, jestem pod ogromnym wrażeniem. Oby tak dalej, oby więcej, bo dobrych dodatków z serii "Scenery Of Poland" mógłbym policzyć na palcach u rąk (a i tak sporo palców by zostało). Yeah 
- WilkzPolski
- Turboprop Captain

- Skąd jesteś: EPBK
Mały update:
Grupa tworząca ten dodatek niestety została rozwiązana.
Na szczęście jeden z autorów projektu podjął się dalszej pracy nad dodatkiem, czego efektem jest wydanie rozszerzenia do VFR Balice.
Owo rozszerzenie nosi nazwę VFR Balice Extension I i zawiera takie obiekty jak: Zamek w Pieskowej Skale, Skałki, ruiny Zamku w Ojcowie, ruiny Zamku Tenczyn w Rudnej, Zespół Klasztorny na Bielanach Krakowskich, kompleks Kopca Kościuszki, zespoł klasztorny w Tyncu. Dodatek znaleźć można na łamach serwisu Avsim.com (nazwa pliku vfr_balice_ext.i.zip). Jak sama nazwa wskazuje, jest to rozszerzenie do VFR Balice. Pakiet działa samodzielnie ale najlepszy efekt uzyskuje się poprzez zainstalowanie obu dodatków.
W dzisiejszym news na Aztec.pl zamieściłem kilka screenów z dodatku.
Grupa tworząca ten dodatek niestety została rozwiązana.
Na szczęście jeden z autorów projektu podjął się dalszej pracy nad dodatkiem, czego efektem jest wydanie rozszerzenia do VFR Balice.
Owo rozszerzenie nosi nazwę VFR Balice Extension I i zawiera takie obiekty jak: Zamek w Pieskowej Skale, Skałki, ruiny Zamku w Ojcowie, ruiny Zamku Tenczyn w Rudnej, Zespół Klasztorny na Bielanach Krakowskich, kompleks Kopca Kościuszki, zespoł klasztorny w Tyncu. Dodatek znaleźć można na łamach serwisu Avsim.com (nazwa pliku vfr_balice_ext.i.zip). Jak sama nazwa wskazuje, jest to rozszerzenie do VFR Balice. Pakiet działa samodzielnie ale najlepszy efekt uzyskuje się poprzez zainstalowanie obu dodatków.
W dzisiejszym news na Aztec.pl zamieściłem kilka screenów z dodatku.
Bartek
Regulamin Forum - Proszę przeczytać przed napisaniem posta
Regulamin Forum - Proszę przeczytać przed napisaniem posta
VFR Małopolska _Ext 1
dodatek do VFR Małopolska jest faktycznie wyśmienity ..zwłaszcza ,że to są "moje" okolice
.
Zamek w Rudnie, Pieskowa Skała, klasztor na Bielanach i klasztor w Tyńcu..wspaniałe..
Czekałem z utęsknieniem na ten dodatek a info o zamknięciu Spectatex, bardzo mnie zasmucił...z tym większa radością przeczytałem post Konrafa o reaktywacji projektu.
Bardzo, bardzo dziękuję autorowi!!
PS:
Czy ktoś wie jak usunąć "stary" Kopiec Kościuszki ,ten ze sceneri pierwotnej?
W plikach scenerii nie znalazłem ,żadnego bgl'a który by odpowiadał za ten obiekt..
Pozdrawiam
KL
Zamek w Rudnie, Pieskowa Skała, klasztor na Bielanach i klasztor w Tyńcu..wspaniałe..
Czekałem z utęsknieniem na ten dodatek a info o zamknięciu Spectatex, bardzo mnie zasmucił...z tym większa radością przeczytałem post Konrafa o reaktywacji projektu.
Bardzo, bardzo dziękuję autorowi!!
PS:
Czy ktoś wie jak usunąć "stary" Kopiec Kościuszki ,ten ze sceneri pierwotnej?
W plikach scenerii nie znalazłem ,żadnego bgl'a który by odpowiadał za ten obiekt..
Pozdrawiam
KL