Problem z malowanie do MD-11

Problemy techniczne (panele, dźwięki, malowania, itp.) związane z samolotami płatnymi i darmowymi.

Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk

Awatar użytkownika
Mac-410
Cadet
Cadet
Skąd jesteś: Rawa

Problem z malowanie do MD-11

Post autor: Mac-410 »

witam.mam problem ktory mnie już doprowadza do stanu wykończenia psychicznego.Sciagnąłęm samolot MD-11 znajdując go w temacie viewtopic.php?t=871&highlight=dobre+darmowe .Ten samolot składa sie na samolot z VC i bez.Sciagnalem do niego tekstury Fedex'u.Niestety te tekstury dzialaja mi tylko pod samolotem bez VC i zanic nie moge tego zmienić.Nie wiem co robić, a bez VC to ja nie potrafie latać.Prosze o pomoc.Dziekuje.

[ Komentarz dodany przez: konraf: Wto 19 Cze, 2007 19:08 ]
Mam dość poprawiania po Tobie tematów postów. Poza tym nie ten dział. Ostrzeżenie.
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 01:00 przez Mac-410, łącznie zmieniany 2 razy.
Maciej1988
Cadet
Cadet
Skąd jesteś: Bydgoszcz

Post autor: Maciej1988 »

Witam

Możliwe ze wpis do pliku aircraft.cfg byl pod model bez VC, musiałbyś zobaczyć jak nazywa sie
model samolotu z VC ( Aby sprawdzić jak nazywa sie model, musisz wejsc do katalogu w którym jest ten samolot i nastepnie odnalezc pliki model.XXX i to będzie ta nazwa), następnie poprostu przepisać to wszystko co znajduje się za kropką do pliku aircraft.cfg i tam gdzie masz teksturki Fedex wpisać:

model=xxxx (w miejsce xxx wstaw nazwe modelu )

No i to tak w ogólnym skrócie. Mam nadzieje ze czytelnie to wyraziłem.

Pozdrawiam
Latać każdy może troche lepiej lub troche gorzej
Awatar użytkownika
Mac-410
Cadet
Cadet

Zrobiłem jak powiedzialeś i gdy klikam juz w grze na samolot fedexu.Jest czarny obraz zamiast samolotu.
Maciej1988
Cadet
Cadet
Skąd jesteś: Bydgoszcz

Post autor: Maciej1988 »

Coś nie tak , albo źle coś wpisałeś, albo malowanie nie działa z modelem pod VC(mało prawdopodobne ale możliwe). Prześlij mi plik aircraft.cfg oraz readme w którym są wszystkie linijki do wpisania, a i jeszcze nazwy modeli. maciejrozycki@wp.pl

Pozdrawiam.
Latać każdy może troche lepiej lub troche gorzej
Awatar użytkownika
Mac-410
Cadet
Cadet

wszystko gra.problem rozwiazany.trzeba bylo pod miejsce model= wpisac "VC".Dzieki za pomoc :D
ODPOWIEDZ