Tak jak w temacie mam pytanie czy program UT koliduje z MTX oraz co jest lepsze.
Czytalem ze to wszystko jest do bani a najlepszy jest PAI. Prosze mi doradzic jesli ktos probowal kilku sposobow na uruchomienie ruchu AI, ktory jest najlepszy.
Mam pytanie czy istnieje rowniez mozliwosc uruchomienia UT MTX i PAI naraz?
Czy jest jakis program do dodawania prawdziwych planow lotow w MTX? Bo to troche glupio wyglada jak z Gdanska leci jakis LOT E170 do Petrozavodosk.
Oraz ostatnie. czy w UT jest WIZZ lub Central bo w MTX polskie lpinie zawiazuja sie do LOT-u
Z gory dziekuje za odpowiedzi.
Ultimate Traffic vs. My Traffic X
Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk
Bartek
Regulamin Forum - Proszę przeczytać przed napisaniem posta
Regulamin Forum - Proszę przeczytać przed napisaniem posta
Dzieki... ale tam nie jest napisane np. to dlaczego na lotnisku w Wawie stoi tylko 20 samolotow w tym to 20 Ebm145 i 1 KLM 737 oraz symboliczny B767. Co musze zrobic aby na lotnisku staly Germanwings i K2 (EuroLOT) bo jak wiem.. to sa w pakiecie. Tak samo jest w CPH. Najwiekszy samolot jaki stoi to DC9 SAS i B737 Sterling. A wiemy ze w Kopenhadze stoja SAS-y A340, Singapore i Thai- B744. Zatem prosze o odpowiedzi jesli jest to mozliwe. Tak samo moje 2 pytanie to jak ma sie tablica odlotow i przylotow do tego co stoi na lotnisky. Np. dalem godzine 20:25 i oczekiwalem ze na EGLL bedzie startowal GulfAir ale niestety 2 Gulfy staly nie wlaczane na plycie
Powiem jeszcze ze ruch AI mam na 100%. I chodzi o Ultimate Traffic.
Ahaaa ... i wiem co jeszcze chcialem... Czy da sie zrobic tak aby do Krakowa dolatywal np. CSA bo w liniach dolatujacych do KRK jest tylko LOT i bodajrze British?
Oraz czy jak ja w glownym ekranie na przycisku bodajrze ''Utilises'' dodam o wiele wiecej samolotow to czy to bnedzie mialo wplyw na to czy tych samolotow bedzie wiecej, bo dziwi mnie ze w pakiecie jest Monarch a na gatwick nie ma ani jednego a co mnie rozsmieszylo na Gatwick jest chyba 6 samolotow zatem prosze mi pomoc jesli jest taka mozliwosc
Powiem jeszcze ze ruch AI mam na 100%. I chodzi o Ultimate Traffic.
Ahaaa ... i wiem co jeszcze chcialem... Czy da sie zrobic tak aby do Krakowa dolatywal np. CSA bo w liniach dolatujacych do KRK jest tylko LOT i bodajrze British?
Oraz czy jak ja w glownym ekranie na przycisku bodajrze ''Utilises'' dodam o wiele wiecej samolotow to czy to bnedzie mialo wplyw na to czy tych samolotow bedzie wiecej, bo dziwi mnie ze w pakiecie jest Monarch a na gatwick nie ma ani jednego a co mnie rozsmieszylo na Gatwick jest chyba 6 samolotow zatem prosze mi pomoc jesli jest taka mozliwosc
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 01:00 przez ziolo50, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Przemek Tabisz
- Turboprop Captain

- Skąd jesteś: EPWR
Jak już bedziesz miał nawet instrukcje UT w małym palcu,
załadujesz własne textury i plany, i tak nie osiągniesz ideału.
Co najwyzej uda Ci sie uporzadkowac odloty, przyloty i tak weźmie w łeb, bo nie da rady idealnie opanować godziny przylotów.
A jak juz nawet, i tak wszystko będzie latać tylko direct.
Za sukces nalezy uznać 25 fps na duzym lotnisku przy 100% traffic
załadujesz własne textury i plany, i tak nie osiągniesz ideału.
Co najwyzej uda Ci sie uporzadkowac odloty, przyloty i tak weźmie w łeb, bo nie da rady idealnie opanować godziny przylotów.
A jak juz nawet, i tak wszystko będzie latać tylko direct.
Za sukces nalezy uznać 25 fps na duzym lotnisku przy 100% traffic
Asus P5E, Intel Core2 Duo 8400, OCZ Reaper 2 x 2048, HIS Radeon 4890 Turbo, SB X-Fi