Lotnisko lub obszar LGAV zawiesza fs 9
Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk
Lotnisko lub obszar LGAV zawiesza fs 9
Tak jak w temacie .Myślałem ze powodują to scenerie HSP z ich baza ,ale okazało sie ze na czystym fs plus ultimate terrain europe /ktory chyba Grecji nie obejmuje/i GE jest tak samo .Po starcie czy nawet podczas kolowania po 2- 3 minutach jest po balu, wyrzuca mnie z fs.
Czy u Was występują podobne objawy?.
Czy u Was występują podobne objawy?.
Dzieki Zbyszek za sprawdzenie.Niestety problem dalej u mnie występuje.Cale szczęście dotyczy,,tylko,, Aten.Dzis zauwarzylem jeszcze dziwniejszy objaw tzn nic nie dzieje sie jak latam w dzień ,wystarczy włączenie dusk i odcina dźwięk i działanie panelu.potem kilka minut i wyskakuje taki błąd
MOD NAME FE DLL
OFFSET 0000 320 A.
Zaczynam mieć obawy ze moze to powoduje u mnie jakiś hardware który mam przypisany przez fsuipc,tylko dlaczego akurat nad LGAV? i tylko wtedy gdy robi sie ciemno.
Magic jak powiedział Jas Fasola
Ps .Opcja może być taka ze włączenie panel lights tez to moze powodować.
MOD NAME FE DLL
OFFSET 0000 320 A.
Zaczynam mieć obawy ze moze to powoduje u mnie jakiś hardware który mam przypisany przez fsuipc,tylko dlaczego akurat nad LGAV? i tylko wtedy gdy robi sie ciemno.
Magic jak powiedział Jas Fasola
Ps .Opcja może być taka ze włączenie panel lights tez to moze powodować.
Sprawdzę dziś.Niestety problem wydaje mi sie bardziej skomplikowany,bo wygląda na to ze włączenie panel lights powoduje wlasnie w/w opisany błąd.Oczywiście znów tylko Ateny i tylko zmierzch /noc.
Zbyszek jeżeli możesz sie poświecić. to prosiłbym żebyś u siebie wykonał taka próbę .Start LGAV /zmierzch/noc/ włączone światła/pzdr Jacek
Zbyszek jeżeli możesz sie poświecić. to prosiłbym żebyś u siebie wykonał taka próbę .Start LGAV /zmierzch/noc/ włączone światła/pzdr Jacek
Nic sie nie dzieje po włączeniu oświetlenia panelu/ 737-700 PMDG /.
Może to wina / błąd nośnika CD /, u mnie od zawsze / a reinstal robię raz na pół roku /,
jest jakis problem z EHAM, co prawda żaden komunkat o błędzie nie wyskakuje, ale spada czasami klatkowanie, i programik się szarpie.
Może to wina / błąd nośnika CD /, u mnie od zawsze / a reinstal robię raz na pół roku /,
jest jakis problem z EHAM, co prawda żaden komunkat o błędzie nie wyskakuje, ale spada czasami klatkowanie, i programik się szarpie.
Asus P5E, Intel Core2 Duo 8400, OCZ Reaper 2 x 2048, HIS Radeon 4890 Turbo, SB X-Fi
A ja mam zupełnie inny problem po zainstalowaniu scenerii LGAV, kiedy chcę lecieć z tego lotniska sceneria się ładuje i jest czarny ekran monitora.Po czym po chwili FS się wywala.
Pojawia się znana wszystkim formułka o pojawieniu się błędu.Zaznaczam że tak się dzieje tylko przy scenerii LGAV. Gdzie tkwi przyczyna?
Pojawia się znana wszystkim formułka o pojawieniu się błędu.Zaznaczam że tak się dzieje tylko przy scenerii LGAV. Gdzie tkwi przyczyna?
Dokładnie mam ten sam problem który opisał airwolff.
Przez pewien czas było dobrze ,ale zachciało mi się doinstalować scenerie LGKO ,poumieszczałem pliki tak jak opisali w readme ,i LGAV znów zwariowało.
Niestety odinstalowanie i LGKO i odinstalowanie całego pakietu HSP włącznie z sceneria LGAV,i ponowne zainstalowanie ,nic nie pomogło.
Przez pewien czas było dobrze ,ale zachciało mi się doinstalować scenerie LGKO ,poumieszczałem pliki tak jak opisali w readme ,i LGAV znów zwariowało.
Niestety odinstalowanie i LGKO i odinstalowanie całego pakietu HSP włącznie z sceneria LGAV,i ponowne zainstalowanie ,nic nie pomogło.
Dziś znów to samo .Sceneria odinstalowana .
Blad jaki się pokazuje.
Nazwa zdarzenia problemu: APPCRASH
Nazwa aplikacji: fs9.exe
Wersja aplikacji: 9.1.0.40901
Sygnatura czasowa aplikacji: 4135a208
Nazwa modułu z błędem: FE.DLL
Wersja modułu z błędem: 9.1.0.40901
Sygnatura czasowa modułu z błędem: 4135a88e
Blad jaki się pokazuje.
Nazwa zdarzenia problemu: APPCRASH
Nazwa aplikacji: fs9.exe
Wersja aplikacji: 9.1.0.40901