hej,
jak ktos sie szarpnie i kupi to to, to niech laskawie sie pochwali jak mocno te nowe tekstury daja po klatkach. obawiam sie ze dla zalecanych ustawien (1pix=1m) moze byc niezla padaczka. dla mojego juz chyba calkiem leciwego kompa moze to byc problem nie do przeskoczenia... :-( a trzeba przyznac ze FSX wyglada swietnie (na screenach przynajmniej).
zaczyna sie niezla jazda. cos mi sie zdaje, ze te wszystkie ponad defaultowe dodatki (scenerie, samoloty, pogoda) do FSX spowoduja, ze FSX bedzie chodzil na najlepszych maszynach tak jak FSX przed SP1... :-(
pozdrawiam,
gre
p.s. moja konfiguracja to w skrocie: athlon64 4000+ (@2700MHz), 2GB RAM, 7800GT 512MB
Ground Environment X USA & Canada
Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk
Re: Ground Environment X USA & Canada
Jeżeli chcesz mieć piękny slideshow to na pewno ;-))gresiek pisze:zaczyna sie niezla jazda. cos mi sie zdaje, ze te wszystkie ponad defaultowe dodatki (scenerie, samoloty, pogoda) do FSX spowoduja, ze FSX bedzie chodzil na najlepszych maszynach tak jak FSX przed SP1... :-(
pozdrawiam,
gre
p.s. moja konfiguracja to w skrocie: athlon64 4000+ (@2700MHz), 2GB RAM, 7800GT 512MB
Pozdrawiam
Bez przesady. W FS2004 GE miało praktycznie zerowy wpływ na fps. To przecież tylko podmienione tekstury. Podobnie pewnie bedzie w tym GE pod FSX.
Bartek
Regulamin Forum - Proszę przeczytać przed napisaniem posta
Regulamin Forum - Proszę przeczytać przed napisaniem posta
http://secure.simmarket.com/product_inf ... ts_id=2476
Jak narazie mam TEN kawałek N.A. Nie są to slajdy.
Nie chodziło mi o podmienianie tekstur a o dodatki o których była mowa , więc scenerie lotniska i ewentualnie płatne samoloty.piotral pisze:http://secure.simmarket.com/product_inf ... ts_id=2476
Nie będę tu się rozwodził czy są spadki czy ich nie ma.
Bo mając slide show trudno zauważyć takowy spadek ;-)
Pozdrawiam :-)
Ps I nie jest chyba rewelacją bo nie widać żadnego entuzjazmu ;-))