Troszkę popracowałem i zrobiłem dwa panel.cfg :
- pierwszy ze standardowym systemem NVU + TCAS+VBE-SVS (radiowysokościomierz elektroniczny z kilkoma fajnymi- czytaj przydatnymi -funkcjami) ,
- drugi z systemem nawigacji inercyjnej I-21 + TCAS + VBE-SVS.
Co by wszystko działało trzeba ściągnąć następujące pliki :
- TCAS_Overlay_TU154 ,
- i_21_02 ,
- STT_VBE_V1_02
i postępować zgodnie z readme, czyli wypakować gaugesy do katalogu gauge a pliki bitmap bepośrednio do podkatalogu Tuszki/Panel, wpisy w plikach panel.cfg już zrobiłem
Acha przy panelu z INS I-21 dodałem, po konsultacji ze Stefanem Gritzevskym panel PSEUDO_GPS. Gauge ten umożliwia kalibrację I-21 w powietrzu, gdyby ktoś miał problem jak to robić proszę dać znać. Dodatkowo informuję, iż w wersji B, urządzenie INS nie było montowane, posiadała je dopiero M-ka (i to nie każda
Pliki są spakowane rarem i dla czytelności dodałem informacyjne suffiksy, należy je oczywiście usunąć.
Informacja dodatkowo dla Artura : na raz latamy tylko z jednym plikiem panel.cfg 8)
Arturze, powiedz proszę, czy masz zainstalowaną wersję 9.4 czy też od razu z marszu postawiłeś tylko 9.5 ? 8)
Z tego wszystkiego bym zapomniał : w zapowiedział geniealny gauge Bendix King KLN90B. Mniam, mniam....