[FS9] Co właśnie jest wczytywane?
Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk
-
PZL Belfegor
- Moderator

- Skąd jesteś: Warszawa
[FS9] Co właśnie jest wczytywane?
Po próbie uruchomienia FSa pojawia się splashscreen, komputer coś mieli, niestety jednak mimo długiego oczekiwania nie pojawia się menu (nie wyskakuje też żaden błąd). Wywalenie fs9.cfg nie pomogło, a w miarę możliwości chcę uniknąć przeinstalowywania (w końcu ustawienie wszystkiego tak, jak lubię zajmuje trochę czasu). Z tego powodu chciałbym zapytać, czy można ustalić, jakiego pliku nie da się wczytać? Wtedy wystarczyłoby skopiować feralny plik z płytek instalacyjnych i byłoby po problemie.
http://technet.microsoft.com/en-us/sysi ... 96642.aspx - File Monitor
Zapraszam do opcji Szukaj!
Blaszak: MSI MAG B650 TOMAHAWK, Ryzen 7 7800X3D, DDR5 2x32GB, Arctic Liquid Freezer II 2x120, RTX4080S, W11
Blaszak: MSI MAG B650 TOMAHAWK, Ryzen 7 7800X3D, DDR5 2x32GB, Arctic Liquid Freezer II 2x120, RTX4080S, W11
-
PZL Belfegor
- Moderator

- Skąd jesteś: Warszawa
Dziękuję, po użyciu programu wyszło, że ciągle uruchamiany jest C:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Internet Security 7.0\miscr3.dll.
Wyłączenie Kasperskiego nic nie daje (jedynymi włączonymi opcjami są zapora sieciowa i ochrona www, żadnego skanowania wczytywanych plików ani nic), wywalenie z autostartu i restart komputera również nie pomagają - dopiero po kompletnym odinstalowaniu KIS da się uruchomić FSa
Wyłączenie Kasperskiego nic nie daje (jedynymi włączonymi opcjami są zapora sieciowa i ochrona www, żadnego skanowania wczytywanych plików ani nic), wywalenie z autostartu i restart komputera również nie pomagają - dopiero po kompletnym odinstalowaniu KIS da się uruchomić FSa
Witam. Mam pewien problem z wczytywaniem się scenerii, a dokładnie jestem np. 6nm na prostej w ZRH od FSDT a lotnisko to jedna wielka biała plama, dopiero jak zbliżę się na 2-3nm lotnisko załaduje się w ułamku sekundy. Wie ktoś może jak 'zwiększyć' widzialność lotniska? Aha czasem wywali błąd fe.dll i nie wiem jak się z nim uporać;/ leciałem wczoraj ZRH-HKG (Kai-Tak) i wywaliło mnie przy ładowaniu się budynków Kai Tak. Błąd fe.dll
Dodatki
UTE Europa
GEP
REX + AS 6.5
Kai tak od Flytampa
B747 PMDG
Sprzęt
E5200 (nie kręcony)
HD4850 Asus (nie kręcona)
GA-EP43-DS3
G.skill F2-6400CLD4-2GBPK
CoolerMaster Extreme 460W
Z fps problemu nie mam. Rzadko kiedy spada poniżej 20.
Wesołego jajka
Dodatki
UTE Europa
GEP
REX + AS 6.5
Kai tak od Flytampa
B747 PMDG
Sprzęt
E5200 (nie kręcony)
HD4850 Asus (nie kręcona)
GA-EP43-DS3
G.skill F2-6400CLD4-2GBPK
CoolerMaster Extreme 460W
Z fps problemu nie mam. Rzadko kiedy spada poniżej 20.
Wesołego jajka