Bober pisze: aszczupal pisze:hm.. a skąd masz wersje 2.0 !....
Zaraz,zaraz! wydaje mi się że oba panele zrobił Matthias Lieberecht,oba mają numer"v4.0"a tylko inna "firma" go udostępnia. Jeśli się mylę to proszę o korektę.
bober
Czy ja piszę jakoś szczególnie niezrozumiale czy to tylko wpływ wiosny? Oba panele są Matthias'a (robi je z 10-lat), oba modele są Jon'a (również od dawna je tworzy), obaj również współpracują ze sobą od wielu lat, panele na stronie BaeProject są stworzone do starego modelu Jon'a (project BAe146) i nie tylko, do project BAe146X który to model sam Jon nazwał kiedyś wersją 2-gą panel jest na HJG, jeśli znajdziecie starą stronę ARNZ (nowa dotyczy tylko FSX) to sporo wam wyjaśni proponuje też poszukać w "guglach" o Jon'ie to tylko 1,7mln. odnośników

, powtórzę jeszcze raz oba modele mają inny profil lotu więc jeśli chcecie w pełni wykorzystywać właściwości lotne samolotu który został stworzony do obsługi lotnisk wysokogórskich, tropikalnych i krótkich pasów trzeba używać odpowiedniego panelu, Uff.
P.S.
Przepraszam Was ale w sprawie panelu mieliście rację, ja opisywałem jak było i jak miało być, a w tej chwili na stronie HJG już dwukrotnie w tym roku model lotu został przez "kogoś" poprawiony aby pasował do "starego uniwesalnego" panelu od BAeProject, o "nowej" wersji jakby ucichło, miał on współpracować z powstającym VC do BAe146X i w przyszłości być wyposażony w FMC, jak na razie ani o VC ani nawet o spóźniających się juz sporo SP1-3 nic nie słychać nawet Jon nie wprowadził jak na razie poprawek do bryły modeli które mają ewidentne drobne błędy, projekt lub współpraca jakby stanęła w miejscu.
P.S.2
Moderatorzy pewnie połączą dublujace się tematy o BAe146 z działem o darmowych samolotach.