Fantastyczna sceneria Wysp Kanaryjskich, obejmuje Teneryfę, Gran Canarię, Fuerventurę, Lanzarote i kilka mniejszych wysepek.
- Wymodelowana w GMAX 3D sceneria lotniska na Las Palmas
- Świetne tekstury nocne
- Piękny autogen
- 3D obiekty na wszystkich wysepkach
Scenerię pobiera się w 3 częściach; na oficjalnej stronie projektu znajdują się do nich odnośniki do AVSIMU.
A teraz coś obowiazkowego dla miłośników latania do krajów arabskich i na bliski wschód DAMASCUS -OSDI do zassania na avsimie i TUNIS - CARTHAGE -DTTA http://fs-africa.forumactif.com/general ... 8-t567.htm . Obie scenerie naprawdę bardzo dobrze wykonane. Polecam
Core2DuoE6550 2,33 GHz
Asus P5K SE
DDR2 2GB dual Patriot
Geforce 8600 GTS Silent Asus
zasilacz Chieftec 650 W
Oo widzę, że Frederic Kabalu ciężko pracował, a jest to niesamowity twórca, wydaje mi się, że to nie jedyna premiera w najbliższym czasie, wiem, że w opracowaniu było kilka dużych lotnisk z "Czarnej Afryki" oraz Bagdad xD
Tunis znalazłem przez przypadek wchodząc na forum Aerosoft w wątku z życzeniami użytkowników AES jakie chcieliby widzieć scenerie podłączone do AES w następnych edycjach...także jest szansa ,że Olivier P. "podłączy" DTTA niebawem
Core2DuoE6550 2,33 GHz
Asus P5K SE
DDR2 2GB dual Patriot
zasilacz Chieftec 650 W
http://www.fsnabisso.com/ Pakiet dwóch rewelacyjnych scenerii afrykańskich po Tunezji teraz Maroko-Zachodnia Sahara: LAAYOUNE -GMML i SMARA -GMMA. Wersja 1.0.
Core2DuoE6550 2,33 GHz
Asus P5K SE
DDR2 2GB dual Patriot
zasilacz Chieftec 650 W
Witam panowie mam pytanie zszukalem sie juz troche Milwaukee airport i Chicago jak i rowniez Tampa Bay czy jest ktos wstanie mi pomoc i wie gdzie moge znalesc jakies dodtkowe scenerie wogole na cala Ameryke ??
Ta sceneria Erewania jest na poziomie aerosoftowskim, a kilka detali jest tak dopracowanych (przykładowo samochody, ale też inne niespodzianki), że brak słów by to opisać
AMD Phenom II x4 965 3.6ghz
Gigabyte Gf460GTX
4GB DDR2 RAM
Viśta Wio Biznes
Nowa wersja znanego lotniska w Zurichu (LSZH) od Freez wersja 0.7 download
-----------------------------------------------------
Po instalacji mój FS także odmówił posłuszeństwa a mianowicie główne okno z wyborem samolotu się zawiesiło. Rozwiązaniem jest instalacja scenerii najlepiej w nowo stworzonym folderze np. na pulpicie a następnie ręczne kopiowania oraz aktywacja w FS9.
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 01:00 przez Kamandra, łącznie zmieniany 1 raz.
Minsk-2 BETA,
wygląd na poziomie płatnych scenerii, może poza budynkiem terminala, który sam w sobie jest paskudny lecz jest wykonany na poziomie dosyć dobrej darmowej scenerii.
Fototeksturka terenu póki co tylko wiosenno-letnia
Dzięki Kasztanie za wynalezienie Mińska, którego mi bardzo brakowało w podróżach na wschód, podobnie co do Tbilisi - lecąc ostatnio z Rostowa nad Donem lądowałem na tym lotnisku ale defaultowym -więc to dobra wiadomość że sie tworzy.
Czy ma ktoś namiar na darmową scenerię UUEE, Sheremetyevo (Moskwa)? Podobno jest na www.avsim.ru tylko trzeba w wyszukiwarce cyrylicą wpisać W wersji "english" znajduje tylko update AFCAD.
KB
budyniek pisze:Czy ma ktoś namiar na darmową scenerię UUEE, Sheremetyevo (Moskwa)? Podobno jest na www.avsim.ru tylko trzeba w wyszukiwarce cyrylicą wpisać W wersji "english" znajduje tylko update AFCAD.
KB
Bez problemu wyszukiwarka avsim ru wyszukuje łacińską czcionką a poza tym możesz ustawić automatyczne tłumaczenie strony na angielski, u mnie wyszukuje w ten sposób bez większych problemów.
Ostatnio zmieniony pn 16 lis, 2009 17:53 przez Olaffek, łącznie zmieniany 1 raz.
Dla osób nie posiadających płatnego dodatku EDDL (Aerosoft) polecam darmową scenerię wydaną w maju 2010. Posiada system dokowania AGNIS przy terminalach. http://library.avsim.net/download.php?DLID=147818