Wpadła mi w ręce checklista do deflautowego Bombardiera, ale ni jak nie mogę odpalić silnika ręcznie... Ciągle w końcu korzystam z kombinacji Ctrl+E.
Czy (proszę o wyrozumiałość) mógłby mi ktoś powiedzieć co po kolei powinienem wcisnąć ? No chyba że w deflautowym nie da się ręcznie odpalić .
Dobra znalazłem coś na youtube... zobacze czy się uda.
Jesli ladujesz samolot z pozycji cold and dark to pewnie chodzi o to ze mieszanka jest w pozycji cutoff - bombardier sam w sobie jej nie ma wiec musisz uzyc skrotu klawiszowego aby dac mixture na rich i dopiero potem wcisnij starter. Podobnie z wylaczeniem silnikow. Tak z pamieci mowie, dawno juz nie latalem defaultowa maszyna.
Eddie pisze:Jesli ladujesz samolot z pozycji cold and dark to pewnie chodzi o to ze mieszanka jest w pozycji cutoff - bombardier sam w sobie jej nie ma wiec musisz uzyc skrotu klawiszowego aby dac mixture na rich i dopiero potem wcisnij starter. Podobnie z wylaczeniem silnikow. Tak z pamieci mowie, dawno juz nie latalem defaultowa maszyna.
Zadziałało :-) Dzieki.
Ostatnio zmieniony czw 23 kwie, 2009 14:30 przez Graphic, łącznie zmieniany 2 razy.