Problem z dzwiękiem w kokpicie

Jeśli masz problem sprzętowy i/lub programowy związany z FS, ten dział jest dla Ciebie. Proszę wybrać odpowiednią podkategorię tematyczną.

Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk

piasek_28

Problem z dzwiękiem w kokpicie

Post autor: piasek_28 »

Mam system xp sp3. Jak zmieniam widoki f9,f11,f12 i kontrola lotów do mnie mówi pojawia sie niesamowity szum i głucho w kabinie. Pomaga przycisk q ale tylko do następnej komendy. Przy odpaleniu lotu różnież jest głucho w kokpicie. Prosze o pomoc.

Przyjęte jest stawianie spacji po znakach interpunkcyjnych - w ten sposób tekst jest czytelniejszy.
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 01:00 przez piasek_28, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Bober
Jet 1st Officer
Jet 1st Officer
Skąd jesteś: EPKK

Post autor: Bober »

Spróbuj zmienić ustawienia suwaków w ustawieniach głośników(Panel sterowania/Dźwięki i urządzenia audio/Ustawienia głośników/Zaawansowane/Wydajność)
Miałem przy poprzednim kompie takie zjawisko i pomogło "zmniejszenie", nie pamiętam tylko którego z tych dwóch.
pzdr
bober
W7 Home,ASUS P5KC,Intel Core2 Quad Q9450 2,66 GHz,6 GB RAM,AMD R7 200 Series,
narodowy-socjalizm? Nie , dzięki
piasek_28

Niestety nie pomaga :oops:
Awatar użytkownika
konraf
Administrator
Administrator
Skąd jesteś: EPPO

Post autor: konraf »

Obadaj te porady:
viewtopic.php?t=264
Bartek
Regulamin Forum - Proszę przeczytać przed napisaniem posta
Marcin77
Light Planes Captain
Light Planes Captain
Skąd jesteś: Głusk

Post autor: Marcin77 »

Spróbuj poeksperymentować ze zmniejszaniem/zwiększaniem akceleracji sprzętowej w panelu sterowania dźwiękiem lub w dxdiag. Czasami pomaga.
piasek_28

juuuhuu... Koledzy moi pomogło.A zrobiłem to tak:uruchom_dxdiag_dzwięk_funkcje diretx_przyspieszenie (druga kreska).ATC jest z nami :lol: dziękuje :D
ODPOWIEDZ