Ja to bym tam na pewno przeciągnął
Pzdr
Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk
Już mówię. W CYDA jest nawierzchnia gravel, która w moim samolocie przy V>70kts powoduje front gear damageŁukasz pisze:co się stało, że po wylądowaniu dziób jeszcze Ci trochę "skakał"?
Coś takiego?Amen pisze:A nie myślałeś, żeby pod spodem dać pare siłowników podpiętych do komputera...
Boże, setny raz ktoś się pyta o cenę kokpitu Staszka.Łukasz pisze:Poproś ładnie Staszka, na pewno Ci da taki kokpit
A tak chciałbym się dopytać, ile w końcu wyszedł koszt budowy całego kokpitu w PLN?

A skąd można taki ładny Rzeszów 2009 mieć? Piosenka też super. Co to?D. Design pisze:Ostatni filmik przed przerwą.
http://www.youtube.com/watch?v=-nt6sGqhICw
Absolutnie! Zrobiłem to z zimnym wyrachowaniem, niczym seryjny zabójca kokpitów!konraf pisze:nie szkoda było rozwalać całość
Niby tak, ale było to jednak sporo lotów (w tym world flight). Na pewno nie robiłbym tego, gdyby nie GF-MCP Pro Super Wypas. Konstrukcja miała jednak kilka mankamentów, w tym dwa główne (piszę o tym, gdyż mój wywód może przydać się osobom, które będę próbowały zaczynać swoją kokpitową przygodę od czegoś podobnego).konraf pisze:Za długo się tym nie nacieszyłeś.
Tia....papugaD. Design pisze:...mój kokpit zawsze był jednoosobowy, a czasem jakieś towarzystwo by się przydało (np. papuga).
Ojoj, to chyba wersję FS w profilu musisz zmienić ("FS2004 pany")D. Design pisze: ...zajmę się trochę lataniem VFR i to pewnie już w FSX