Pzdr
Fs airlines
-
maxols
Witajcie!
Otóż mam pewien błąd w tym programiku, mianowicie:
Correct FS Settings: Wrong Airport.
Już spieszę z tłumaczeniem:
Bookuję sobie lot np. EPKK-EPWA. Włączam FSX'a, ustawiam samolot, trasę i pogodę. Włączam FSAirlines, loguję się, klikam zakładkę FLY i wszystko jest dobrze, prócz tego właśnie Correct FS Settings: Wrong Airport. A jestem pewien, że dobrze ustawiam wszystko... sprawdzałem 3 razy... pomóżcie!
Otóż mam pewien błąd w tym programiku, mianowicie:
Correct FS Settings: Wrong Airport.
Już spieszę z tłumaczeniem:
Bookuję sobie lot np. EPKK-EPWA. Włączam FSX'a, ustawiam samolot, trasę i pogodę. Włączam FSAirlines, loguję się, klikam zakładkę FLY i wszystko jest dobrze, prócz tego właśnie Correct FS Settings: Wrong Airport. A jestem pewien, że dobrze ustawiam wszystko... sprawdzałem 3 razy... pomóżcie!
witam
Jako pilot też musisz być na lotnisku startu--czyli EPKK./sprawdź to w profilu/ ale na stronie FSAirlines/. Jeżeli tak nie jest to "kup bilet" do Krakowa i dopiero wtedy będziesz mógł wykonać lot. :-)
Jako pilot też musisz być na lotnisku startu--czyli EPKK./sprawdź to w profilu/ ale na stronie FSAirlines/. Jeżeli tak nie jest to "kup bilet" do Krakowa i dopiero wtedy będziesz mógł wykonać lot. :-)
i5 6600K @ 4.5 GHz
Asus Z170 Pro gaming
16GB DDR4
Asus GTX970 Strix
TH Hotas Warthog
CH Pro Pedals + TIR5
Asus Z170 Pro gaming
16GB DDR4
Asus GTX970 Strix
TH Hotas Warthog
CH Pro Pedals + TIR5
-
maxols
A u mnie po zainstalowaniu dodatku, samolot zaczął dziwnie się zachowywać. W powietrzu zaczyna się kołysać, przy włączonym autopilocie, i wznoszeniu. Opada on nagle w dół, a to w unosi się w górę. Do tego (ale to chyba nic nie ma z tym wspólnego) ATC prowadzi mnie w ogóle w inną stronę. Zamiast lecieć według planu lotu (Czechy, PN Polska, EPGD) prowadzi mnie w strone Węgier, bardziej na południe (okolice EPKK). Co jest kurka grane ? Nie mogę żadnego lotu odbyć, bo te w/w problemy mi w tym przeszkadzają, a jestem chłopakom coś winien..
Cześć!
Mam pytanie, czy latał ktoś Maddogiem 2006 od Leonardo SH z FSairlines? Ja próbowałem wykonać lot z takim połączeniem i natrafiło mi się kilka problemów....
-Client FSA zawiesza się, a jak się nie zawiesi to twierdzi, że są włączone światła lądowania...
Efektem tego jest niemiły raport o włączonych światłach lądowania powyżej FL100.
Jakieś rady?
P.S Maddoga odpalam bez integracji z oknami FSa, tzn. w Menager and setup wybieram opcje start FS, następnie wybieram zapisany lot(osobno dla każdego) i klikam ok. Dzięki temu unikam kontaktu z FSowym menu, co by mogło spowodować różne anomalie z Maddogiem.
Mam pytanie, czy latał ktoś Maddogiem 2006 od Leonardo SH z FSairlines? Ja próbowałem wykonać lot z takim połączeniem i natrafiło mi się kilka problemów....
-Client FSA zawiesza się, a jak się nie zawiesi to twierdzi, że są włączone światła lądowania...
Efektem tego jest niemiły raport o włączonych światłach lądowania powyżej FL100.
Jakieś rady?
P.S Maddoga odpalam bez integracji z oknami FSa, tzn. w Menager and setup wybieram opcje start FS, następnie wybieram zapisany lot(osobno dla każdego) i klikam ok. Dzięki temu unikam kontaktu z FSowym menu, co by mogło spowodować różne anomalie z Maddogiem.
C2D E8400@3.5Ghz,ASUS P5Q-E,DDR2 OCZ SLI Ready 800Mhz,GTX260,Chieftec 550W,HDD1TB,LCD 22'',Saitek Cyborg X
-
franklyn
Witam mam mały problem z FSA.
Otóż ostatni dopiero sobie go zassałem i mam na kompie. Zapisałem się do linii lotniczych i gra. Lot zabookowany stoję na parkingu wszystko tak jak powinno być w kliencie FSA daj FLY i tutaj pojawia się problem. Mimo iż stoję na odpowiednim lotnisku wyskakuje komunikat
"wrong airport" to po pierwsze, na pokładzie mam FSUIPC 3.70 wyskakuje komunikat że potrzebuje nowszego min 3.80, a więc wchodzę na stronę FSUIPC i ściągam najnowszą pod FS9 jaka jest 3.90. Wrzucam plik .dll do MODULES i co...... Po włączeniu FS-a wejściu w zakładki Modules nie mam SB4 zniknął i na dodatek wyskakuje komunikat
" The SquawkBox module was unable to start because FSUIPC could not be initialized. Ensure FSUIPC is properly installed and restart FS to try again."
Nie za bardzo wiem o co chodzi pierwszy raz mi coś takiego wyskoczyło czy FSUIPC w wersji 3.90 musi być zarejestrowany żeby SB4 chodził???? Ściągałem kilka ras FSUIPC w wersji 3.90 i cały czas to samo a wersji 3.80 nie mogę znaleźć.
Pozdrawiam
Otóż ostatni dopiero sobie go zassałem i mam na kompie. Zapisałem się do linii lotniczych i gra. Lot zabookowany stoję na parkingu wszystko tak jak powinno być w kliencie FSA daj FLY i tutaj pojawia się problem. Mimo iż stoję na odpowiednim lotnisku wyskakuje komunikat
"wrong airport" to po pierwsze, na pokładzie mam FSUIPC 3.70 wyskakuje komunikat że potrzebuje nowszego min 3.80, a więc wchodzę na stronę FSUIPC i ściągam najnowszą pod FS9 jaka jest 3.90. Wrzucam plik .dll do MODULES i co...... Po włączeniu FS-a wejściu w zakładki Modules nie mam SB4 zniknął i na dodatek wyskakuje komunikat
" The SquawkBox module was unable to start because FSUIPC could not be initialized. Ensure FSUIPC is properly installed and restart FS to try again."
Nie za bardzo wiem o co chodzi pierwszy raz mi coś takiego wyskoczyło czy FSUIPC w wersji 3.90 musi być zarejestrowany żeby SB4 chodził???? Ściągałem kilka ras FSUIPC w wersji 3.90 i cały czas to samo a wersji 3.80 nie mogę znaleźć.
Pozdrawiam
"Prędzej złodziej przyzna się, że ukradł, niż profesor, że głupstwo powiedział."
Masz cały wątek przecież - viewtopic.php?t=9162
Poza tym kup oryginalny FSUIPC.
Poza tym kup oryginalny FSUIPC.
Zapraszam do opcji Szukaj!
Blaszak: MSI MAG B650 TOMAHAWK, Ryzen 7 7800X3D, DDR5 2x32GB, Arctic Liquid Freezer II 2x120, RTX4080S, W11
Blaszak: MSI MAG B650 TOMAHAWK, Ryzen 7 7800X3D, DDR5 2x32GB, Arctic Liquid Freezer II 2x120, RTX4080S, W11
Dzięki Krzyśku ale ja nie mam pirata tylko po prostu niezarejestrowanego ściągniętego z strony Petera. Znam zasady forum i wiem jak jest traktowane pirackie oprogramowanie, nie napisał bym o tym jak był by to pirat.
10:56
Sprawa rozwiązana rzeczywiście w pliku .key było jakieś imię i nazwisko bez kodu. Ale to dziwne dlaczego ściągając z strony autora, ściąga mi się wersja na kogos rejestrowana tylko bez numeru
Przepraszam za zamieszanie i dzięki za pomoc. 
Pozdrawiam
10:56
Sprawa rozwiązana rzeczywiście w pliku .key było jakieś imię i nazwisko bez kodu. Ale to dziwne dlaczego ściągając z strony autora, ściąga mi się wersja na kogos rejestrowana tylko bez numeru
Pozdrawiam
"Prędzej złodziej przyzna się, że ukradł, niż profesor, że głupstwo powiedział."
Pozdrawiam
Cześć , czy wam też www.fsairlines.net nie działa ? Wczoraj ich strona była wyłączona od około 18 do 20.30 teraz wstałem i znowu wyłączona
wie ktoś o co chodzi ?
FSairlines - dołączenie do kilku linii lotniczych
Witam,
Czy w serwisie FSairlines.net jest możliwe dołączanie do więcej niż jednej linii lotniczej, na przykład jestem teraz w linii FinnAero i chcę dołączyć do LotVa - czy to możliwe?
Pozdrawiam
Czy w serwisie FSairlines.net jest możliwe dołączanie do więcej niż jednej linii lotniczej, na przykład jestem teraz w linii FinnAero i chcę dołączyć do LotVa - czy to możliwe?
Pozdrawiam
Jeśli ktoś chętny to zapraszam do mojej linii Travell Service Poland Virtual w www.fsairlines.net właśnie ją rozkręcam i potrzebuję pilotów, gwarantuje wysoką pensję
. Działa jako wirtualny odpowiednik Travel Service Polska. Potrzebuję też osoby która pomoże mi zredagować po angielsku list do Travel Service czy mogę używać w programie ich nazwy.
Latam również wszelkimi modelami RC, od małych po te największe, a od niedawna jeszcze większymi tym razem już w kabinie
www.rcklub.jun.pl
www.rcklub.jun.pl
-
filipsabatowicz
- Cadet

- Skąd jesteś: EPBY/LOWW
pomomo kasy nie moge kupic samolotu
Witam, podlacze sie do watku z takim problemem. latam na fsairlines od niedawna i wlasnie zarobilem swoja wymarzona kase na b 738 ktory kosztuje 78500000. Moje finase to 98000000 - chcac kupic ten samolot dostaje komunikat ze mnie na niego nie stac. Ktos cos kiedys takie cos???