Witam .
Mam problem z bateriami w King Air'rze. Tam są przełączniki: BATT, GEN1, GEN2. Po wystartowaniu wyłącza mi się panel, włączam GEN1 - wszystko chodzi. Po jakimś czasie znowu mi się wyłącza włączam GEN2 - wszystko chodzi. Potem znowu mi się wyłącza to mieszam w tych przełącznikach i znowu wszystko chodzi... Jak to poprzełączac , żeby chodziło cały czas ?
Baterie i gaszący panel
Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk
-
kowalski89
- Cadet

- Skąd jesteś: Gdańsk
Kneeboard czyli z polska Nakolannik(o ile mówimy o standardowym samolocie). Tam masz checklistę-wystarczy wg niej postępować a nic nie będzie gasło:)
W FS-ie to przycisk z "ptaszkiem" na panelu samolotu o ile pamiętam . A jak nie to otwierasz górne menu i tam o ile pamiętam Aircraft/Kneeboard/Checklist
A jakbyś tak jeszcze wspomniał jakiego dokładnie samolotu pytanie dotyczy (np. defaultowego czy jakiegoś płatnego) to już w ogóle bylibyśmy w domu...
W FS-ie to przycisk z "ptaszkiem" na panelu samolotu o ile pamiętam . A jak nie to otwierasz górne menu i tam o ile pamiętam Aircraft/Kneeboard/Checklist
A jakbyś tak jeszcze wspomniał jakiego dokładnie samolotu pytanie dotyczy (np. defaultowego czy jakiegoś płatnego) to już w ogóle bylibyśmy w domu...
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 01:00 przez kowalski89, łącznie zmieniany 1 raz.
...i jeszcze do kompletu do postudiowania: checklisty
To i ja się z głupia zapytam... Google wyłączyli?JPQ pisze:Ja się też tak z głupia zapytam... A gdzie jest instrukcja samolotu?
http://www.google.com/search?source=ig& ... q=&aqi=g10
Adam, nie dawaj bezpośrednich linków, bo potem Kolega będzie potrzebować checklisty do C172 i też nie będzie wiedział, jak znaleźć.