Znikające miejsce na dysku

Problemy ze sprzętem (karty graficzne, karty dźwiękowe, joysticki, wolanty, itp.).

Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk

ciemny21
Jet 1st Officer
Jet 1st Officer
Skąd jesteś: Gdańsk

Znikające miejsce na dysku

Post autor: ciemny21 »

Witam.
Dzisiaj zauważyłem, że miejsce na C znika mi po kilkanaście mb na sekundę! W rezultacie nie mam już nic : ) Czytałem na necie o jakimś pliku z system32/logfiles/wmi/... ale nie mam tego pliku u siebie. Może ktoś miał podobny problem ?
Marcin
TytusPZL
Turboprop Captain
Turboprop Captain
Skąd jesteś: Tarnów, D. T.

Post autor: TytusPZL »

Ja miałem kiedyś dyskietkę z takim programikiem spolszczającym GTA Vice City i musiał być uszkodzony, bo po uruchomieniu stworzył na dysku C plik o rozmiarach setek megabajtów w przeciągu 10 minut zanim go ręcznie na siłę (ctrl+alt+del i Menedżer zadań) nie wyłączyłem. Może to być wirus lub właśnie jakiś uszkodzony programik. Posprawdzaj, co pokazuje Menedżer zadań i jak nie znasz aplikacji, to sprawdź na Necie, czy jest pożyteczna, jak nie, to spokojnie ją ręcznie zakończ używajac opcji Zakończ proces. Jeśli zjadanie pamięci ustanie to znaczy, że ta aplikacja była wadliwa i należy ją przeinstalować, ew. usunąć.
lawenda70
Cadet
Cadet
Skąd jesteś: Żywiec - EPZR

Post autor: lawenda70 »

A ja miałem to samo, i okazało się, że program sam nagrywał mi filmy z lotów. Wyłączyłem to, ale i tak miałem na dysku 600gb filmów :-)
Ostatnio zmieniony pn 25 kwie, 2011 22:49 przez lawenda70, łącznie zmieniany 1 raz.
stanislaw5b
Light Planes Captain
Light Planes Captain
Skąd jesteś: Łomianki

Post autor: stanislaw5b »

http://tech.wp.pl/kat,126394,title,Prze ... caid=1c321 - Może to to... :lol:

PS.
Odkopałeś starocia ;)
ODPOWIEDZ