EHAM Amsterdam Schiphol by Aerosoft
Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk
Pierwszy raz od kilku miesięcy Aerosoft robi coś dla fs2004... W końcu !
No a lotnisko samo w sobie jak każde od Aerosoftu ładne do tego już się przyzwyczailiśmy ! 
Ostatnio zmieniony wt 15 wrz, 2009 17:23 przez Olbi, łącznie zmieniany 1 raz.
-
PZL Belfegor
- Moderator

- Skąd jesteś: Warszawa
Zapraszam do opcji Szukaj!
Blaszak: MSI MAG B650 TOMAHAWK, Ryzen 7 7800X3D, DDR5 2x32GB, Arctic Liquid Freezer II 2x120, RTX4080S, W11
Blaszak: MSI MAG B650 TOMAHAWK, Ryzen 7 7800X3D, DDR5 2x32GB, Arctic Liquid Freezer II 2x120, RTX4080S, W11
Ciekawe jak zoptymalizowane. Jeśli tak jak jedna z ostatnich produkcji Aerosoftu, czyli maleńkie Trondheim ENVA, to współczuje wszystkim nabywcom tego EHAM.
Bartek
Regulamin Forum - Proszę przeczytać przed napisaniem posta
Nie jestem pewien kto robił EHAM dla Aerosoftu, ale raczej nie dali by sobie strzelić samobója przy tak dużej scenerii.
Trondheim robił Jo Erlend Sund.
Trondheim robił Jo Erlend Sund.
Zapraszam do opcji Szukaj!
Sceneria na pierwszy rzut oka bardzo ładnie zrobiona.
Klatkuje mniej niż Cloud9.
Z błędów jakie na razie udało mi się dostrzec to... Tabliczki (albo oznaczenia) przy drogach kołowania w pełni nie zgadzają się z rzeczywistością... Na razie innych błędów się nie dopatrzyłem (i obym się nie dopatrzył hehe).
Klatkuje mniej niż Cloud9.
Z błędów jakie na razie udało mi się dostrzec to... Tabliczki (albo oznaczenia) przy drogach kołowania w pełni nie zgadzają się z rzeczywistością... Na razie innych błędów się nie dopatrzyłem (i obym się nie dopatrzył hehe).
Powiem Ci, że nie wiem 
To znaczy, pojawiła się łatka i mam ją wrzuconą. Poza tym robiłem trochę zmian w fsx.cfg i generalnie teraz jest ok. Nie wiem, czy to zasługa łatki, czy tych moich zmian.
To znaczy, pojawiła się łatka i mam ją wrzuconą. Poza tym robiłem trochę zmian w fsx.cfg i generalnie teraz jest ok. Nie wiem, czy to zasługa łatki, czy tych moich zmian.
Bartek