Ale chyba nie można przy tej okazji nie zadać pytania o EPWA... Mniej interesuje mnie termin, bardziej sam fakt czy ta sceneria powstanie... Cisza trwa już na prawdę długo. Czy możemy chociaż prosić o małą aktualizację informacji dot. EPWA?
@luko
A czytałes Readme ?
Nie nie jest kompatybilna, tzn. pewnie coś tam zobaczysz, ale na pewno nie będzie to ani ładne, a użyteczne...
..a może się mylę ?
No byłoby raczej dziwne, żeby AES zapodał obsługę jakiegoś małego, regionalnego lotniska wydanego jako Freeware w dwa dni po ukazaniu się scenerii... Ale z czasem kto wie... liczę na to także - Gdańsk działa przecież super.
Pozdrawiam
Boguś
----------------------------------------
"I will use Google before asking dumb questions." - Bart
Na screenach bardzo ładnie się wydaję z opisów widzę też zadowolenie więc i ja sprawdzę. Podziękowania dla autora. A wracając do wcześniejszego postu który się pojawił że FS9 to trup. Wole ładnie hulającego FS 2004 niż tnącej się padaki FSX. Nie każdemu rodzice kupują komputery nie którzy nie mają najnowszej generacji komputera a i oni chcą latać. Dla tego FS 2004 był i będzie jeszcze na topie przez długi czas. Po za tym większość osób latających on-line gdziekolwiek lata właśnie na FS9.
Pershing pisze: A wracając do wcześniejszego postu który się pojawił że FS9 to trup. Wole ładnie hulającego FS 2004 niż tnącej się padaki FSX. Nie każdemu rodzice kupują komputery nie którzy nie mają najnowszej generacji komputera a i oni chcą latać. Dla tego FS 2004 był i będzie jeszcze na topie przez długi czas. Po za tym większość osób latających on-line gdziekolwiek lata właśnie na FS9.
Pershing pisze:...Dla tego FS 2004 był i będzie jeszcze na topie przez długi czas. Po za tym większość osób latających on-line gdziekolwiek lata właśnie na FS9.
znane sa w swiecie przypadki ze mozna rowniez trupa eksploatowac, na rozne sposoby
dobra, koniec OT. udanych startow i ladowan na EPWR. mam nadzieje ze wersja 2011 pojawi sie w koncu na FSX.
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 01:00 przez Marklar, łącznie zmieniany 1 raz.
A więc już przetestowałem scenerię.. I daję 8/10 dobrze zrobione tylko te auta kolo terminalu trochę za kwadratowe ale w cale mi to nie przeszkadza. Podziękował za scenerie najlepszy EPWR z jakim do tej poru darmowym miałem do czynienia. Bardzo się cieszę że ktoś coś takiego zrobił.
Witam...
Oczywiscie również dziekuje za tak ladnie zrobione scenerie dla Wrocka.
Latam juz od paru miesiecy na tej scenarii a dopiero dzis probowalem noca i co sie okazuje brak oswietlenia drog kolowania i pasa startowego.
Pytanie moje jest czy to tylko u mnie sie dzieje lub czy to jest wina tej sceneri?
Jezeli problem lezy po mojej stronie to prosiłbym o wskazowke jak naprawic to...
Z gory dziekuje i raz jeszcze gratulacje...
Ostatnio zmieniony śr 12 maja, 2010 18:35 przez DoDe, łącznie zmieniany 1 raz.