http://www.kahl.cba.pl
Pozdrawiam i zapraszam
Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk

1. nie znam się na tym, musiałbym mieć grupe speców do stworzenia tego (może kiedyś ktoś stworzy rasowe Polskie MAIW) - JUŻ JEST POPRAWIONY - http://www.kahl.cba.plwibwk pisze:Jedna uwaga tak na szybko, nie daje się ILS'a na obu kierunkach pasa o tej samej częstotliwości i jednocześnie backcourse, pomijając już to że w Europie backcourse się nie używa.
I jeszcze, któryś [lub wszystkie] AFX.bgl z AddonScenery/Scenery powoduje błąd G3d.dll pod FS9.1
Oraz trzecia rzecz, któreś elementy scenerii EPMM powodują wzrost obciążenia procka o 400-500% i o tyle spadek FPS.
Dziękuję, za miłe słowa. Mam nadzieję, iż nie wlazłem w tzw. "paradę".D. Design pisze:Super pomysł i projekt! Gratulacje!
Też mam starego 2.6 z HTD-A-F pisze:3. na moim procku, a mam stary 2.7GHz smiga az milo (może dlatego, że nie używam autogena)

Byc moze jest to spowodowane, wczytywaniem tekstur setek drzew. Spróbuję podwyższyć FPS, wycinając część zalesienia w ramach ekologicznej gospodarki leśnej.wibwk pisze: dolatując do EPMM od strony W-wy występuje w sporej odległości duży spadek FPS
Wątpię aby aż tak znaczny spadek był spowodowany drzewami ale wybróbuję.D-A-F pisze: Byc moze jest to spowodowane, wczytywaniem tekstur setek drzew. Spróbuję podwyższyć FPS, wycinając część zalesienia w ramach ekologicznej gospodarki leśnej.
Zrobiłem wycinke, wersja okrojona jest już dostępna.
To raczej nie tekstura, kłopoty zaczynają się już około 16 nm od środka EPMM niezależnie od pory doby czy oświetlenia.D-A-F pisze:Przeanalizuję każdy obiekt, trochę to potrwaKasztan pisze:W Mińsku coś musi być nie tak, z jakąś teksturką - około 3fps na 3,8ghz i wywala do pulpitu.

W obu przypadkach masz racjęD-A-F pisze:Po głębszej analizie uważam, iż szukanie igły w hangarze siana jest bezcelowe..................................Oczekuję, iż nowy AFB powali mnie samego na kolana (chociażby ze zmęczenia;)

Miałeś zainstalowane oprogramowanie z którego nie każdy korzysta?Tworząc nowy AFB natknąłem się na błąd, który znajduje się również na vol.1, a przez który drastycznie spada FPS - walczyłem z usunięciem go przez 2 dni

Już ok. Hasło wpisywałem dobre, tylko zip nie chciał go "przyjąć". Poszło rarem.PZL Belfegor pisze:Upewnij się że wpisujesz hasło takie jakie podano (wielkie litery, myślniki), spróbuj je skopiować, spróbuj wypakować innym programem, może pobierz ponownie archiwum, bo to problem z gatunku "u mnie działa".