ASUS K50INseries
CPU:
Pentium(R) Dual-Core CPU T4200 @ 2.00GHz
RAM:
SODIMM0 (BANK0 ) : 2048 MB - DIMM
SODIMM1 (BANK1 ) : 2048 MB - DIMM
Type : DDR2-SDRAM PC2-6400 (399 MHz) - [DDR2-800]
General Information :
Manufacturer : Nvidia
Model : NVIDIA GeForce G102M
Processor : GeForce G102M
Refresh Rate (min/max) : 59/59 Hz
Bus : 128-bit
Memory Type : 512 MB DDR
GPU Frequency : 450 MHz
Memory Frequency GPU : 1600 MHz
Chyba jedne z ważniejszych parametrów jakie podałem.
Laptop wygląda na fajny mam go od pół roku.
FS2004 działa tragicznie;| fps ledwo 14 wyciąga na podejściu już nie wspomnę. Detale fs ustawione na minimalne. Może i to wina tego że już dawno nie robiłem formata.
Laptop to nie za dobra opcja zwłaszcza do fs nie wspominając o fsX chyba że ktoś lubi 5 fps. Będziecie się borykać z tym że GPU w ciasnym laptopie będzie osiągać temperaturę 97 stopni C a w skutek tego nasz mądry laptop zmniejsza taktowanie i zwalnia by temperatura nie szła do góry... Zaopatrzenie się w tzw "Podkładkę chłodzącą" też za wiele nie pomorze.
Za parę dni zrobię formata i dam znać jak tam mój laptop daje sobie rade z fs.
Ale odradzam kupowania laptopa do fs'a za cenę ponad 3000 można kupić mocny komputer z procem Klasy Core i5 a jak się uda to Klasy Core i7
AHA! bo bym zapomniał jak już zdecydujecie się na lapa bo ma on swoje plusy (można latać np. w łazience hehe) mój laptop do fs 2004 jest za słaby a wydawało by się że nie jest źle a jest tragicznie o fps 25 (a ledwo wyciągam 17 jak się postaramy z lapem) można pomarzyć tak że kupujcie o wiele, wiele, wiele mocniejsze.
O a ten tutaj
http://www.bluemobility.pl/blueberry-co ... -3822.html
Wydaje mi się że też jest cienki w uszach. Można polatać ale fps pewnie za dobry nie będzie.
pozdrówki