Piękne akwaria, ja zawsze miałem problemy z roślinkami, widać braknie mi kunsztu ogrodnika.
PS. masz 126 neonków czy niektóre się pochowały?

Jakoś wolę mieć monitor dalej od oczu, a takie umiejscowienie ma dodatkową zaletę - można wyłożyć nogi na łóżkoA wygodnie to tak mieć monitor na godzinie dziesiątej? Ja muszę mieć monitor na dwunastej, bo inaczej nie chciałoby mi się wyginać głowy.
Latam tak od samego początku i się już przyzwyczaiłem.Łukasz ma dużo racji, nie tylko z punktu widzenia wygody, ale z punktu widzenia wykonywania lotów, joya (lub wolant) powinno mieć się PROSTO przed sobą aby nie mieć pozornego wrażenia błędnego sterowania samolotem lub błędnego wyobrażenia pozycji samolotu.
Kierownica służy do trymowania - mega wygoda przy lotach vfr.Btw, to do czego używasz kierownicy?

A na zdjęciu ten znak wygląda jakby postał z dwa sezony koło drogiradziomix pisze:Bardzo wygodnieBez problemu dosięgam.
Nie zastaniesz słupka, znak dostałem na urodziny, i był zamówiony z tej strony, co podał mbucholski
Może spadł, albo się poobijał podczas transportu.Por.Kornel pisze:znak wygląda jakby postał z dwa sezony koło drogi