PSS Boeing 757
Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk
-
PZL Belfegor
- Moderator

- Skąd jesteś: Warszawa
Sprawdź czy masz L/R GEN CONT włączony. Najlepiej zrzuć na zdjęcie OVERHEAD - pewnie coś masz wyłączone. Powinieneś mieć tak jak tutaj.
-
misiek199414
- Cadet

- Skąd jesteś: Mysłowice
-
PZL Belfegor
- Moderator

-
misiek199414
- Cadet

-
PZL Belfegor
- Moderator

Wkleić fonty, a je zainstalować, to dwie różne rzeczy.
Jeśli wklejenie fontu do katalogu Fonts wykonane było za pomocą np. Total Commandera, to taka czcionka nie zostanie zainstalowana w Windowsie pomimo tego, że będzie w katalogu Fonts.
PS http://support.microsoft.com/kb/314960/pl
Jeśli wklejenie fontu do katalogu Fonts wykonane było za pomocą np. Total Commandera, to taka czcionka nie zostanie zainstalowana w Windowsie pomimo tego, że będzie w katalogu Fonts.
PS http://support.microsoft.com/kb/314960/pl
Zapraszam do opcji Szukaj!
Blaszak: MSI MAG B650 TOMAHAWK, Ryzen 7 7800X3D, DDR5 2x32GB, Arctic Liquid Freezer II 2x120, RTX4080S, W11
Blaszak: MSI MAG B650 TOMAHAWK, Ryzen 7 7800X3D, DDR5 2x32GB, Arctic Liquid Freezer II 2x120, RTX4080S, W11
-
misiek199414
- Cadet

Przepraszam za odgrzebanie kolejnego starocia, ale staram się nie zakładać nowych tematów, jeśli jakiś istnieje. Mam nadzieję, że się nie pogniewacie 
Przechodząc do rzeczy: Przekopałem spory kawałek internetu i nie mogę znaleźć jednoznacznej odpowiedzi - czy jest wykonalna adopcja tej maszynki do FSX tak, aby zachować jej działanie? Bardzo lubię 757 i naprawdę dobrze latało mi się tym modelem (pierwszy payware'owy dodatek, który zakupiłem) w związku z tym zastanawiam się czy da się go przerzucić czy trzeba raz jeszcze otworzyć portfel i zakupić Captain Sim lub Quality Wings (choć jak słyszałem ten drugi bardziej do screenów niż do latania).
Przechodząc do rzeczy: Przekopałem spory kawałek internetu i nie mogę znaleźć jednoznacznej odpowiedzi - czy jest wykonalna adopcja tej maszynki do FSX tak, aby zachować jej działanie? Bardzo lubię 757 i naprawdę dobrze latało mi się tym modelem (pierwszy payware'owy dodatek, który zakupiłem) w związku z tym zastanawiam się czy da się go przerzucić czy trzeba raz jeszcze otworzyć portfel i zakupić Captain Sim lub Quality Wings (choć jak słyszałem ten drugi bardziej do screenów niż do latania).
Intel i3-2330M x2 2.2ghz
Intel HD Graphics 3000
4GB DDR3 RAM
Windows 7 Pro
Intel HD Graphics 3000
4GB DDR3 RAM
Windows 7 Pro
-
PZL Belfegor
- Moderator

Portowanie skomplikowanych samolotów rzadko kończy się sukcesem. Możesz spróbować, w końcu nic się nie zepsuje, ale nie nastawiałbym się na odniesienie sukcesu.
Jest jeszcze trzecia propozycja 757 dla FSX, częściowo darmowy samolot Just Flight, ale to raczej nie jest oferta dla miłośników dobrze odwzorowanych systemów... ani choćby ładnego wyglądu
Jest jeszcze trzecia propozycja 757 dla FSX, częściowo darmowy samolot Just Flight, ale to raczej nie jest oferta dla miłośników dobrze odwzorowanych systemów... ani choćby ładnego wyglądu
No cóż, w takim razie spróbuję portowania - może akurat się uda
a jak się nie uda to będę myślał co dalej - może i na darmówce się skończy, jestem w stanie przeżyć 'kwadratowy' wygląd jeśli będzie przyjemnie latał, a do tego miał sprawny FMS i overhead.
Dziękuję za pomoc i dam tutaj znać jak poszło - jak zaskoczy to opiszę jak to zrobić.
Dziękuję za pomoc i dam tutaj znać jak poszło - jak zaskoczy to opiszę jak to zrobić.
Intel i3-2330M x2 2.2ghz
Intel HD Graphics 3000
4GB DDR3 RAM
Windows 7 Pro
Intel HD Graphics 3000
4GB DDR3 RAM
Windows 7 Pro