Mam prośbę, czy może gdzieś ukazał się poradnik do planowania fmc w AIRBUSIE A 380 firmy Wilco. Proszę o pomoc, bo nigdzie nie mogę znaleźć. Jeszcze jedna kwestia, może jestem ślepy ale na stronie Navigraph nie widzę map dla tego samolotu, też prosze o pomoc.
Z góry dziękuję.
Programowanie FMC w airbasie A380 firmy wilco
Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk
Programowanie FMC w airbasie A380 firmy wilco
Ostatnio zmieniony pt 07 sty, 2011 12:04 przez sarenaok, łącznie zmieniany 1 raz.
1. Navigraph nie supportuje produktow od WILCO, ale jest na to sposob. Sciagnij AIRACA do Wilco/Feelthere 737/777, ERJ, Legacy i bedzie gralo. Oczywiscie jak cos będzie nie tak, to nikt nie pomoze bo supportu nie ma, ale dzialac bedzie. Oczywiscie zrob backup twojej wersji jaka masz z produktem.
2. A czego dokladnie nie wiesz przy programowaniu? Jesli nie ma poradnika do A380, to szukaj do jakiegokolwiek Airbusa (bez A300 he he he) i to bedzie to samo.
No i zawsze cos tam mozesz podpytac.
2. A czego dokladnie nie wiesz przy programowaniu? Jesli nie ma poradnika do A380, to szukaj do jakiegokolwiek Airbusa (bez A300 he he he) i to bedzie to samo.
No i zawsze cos tam mozesz podpytac.
Ostatnio zmieniony pt 07 sty, 2011 12:04 przez st1322, łącznie zmieniany 1 raz.
Dziękuję za informacje. A jeszcze takie pytanie gdzie mogę znaleźć coś na temat programowania fmc do airbusów bo do tej pory latałem na embraerach 170 wilco i znalazłem fajna instrukcje programowania fmc, konfigurowania samolotu itp.
Pisz poprawnie.
Pisz poprawnie.
Ostatnio zmieniony pt 07 sty, 2011 14:11 przez sarenaok, łącznie zmieniany 1 raz.
Prosze bardzo, ale cos ci powiem, nie wyglupiaj sie i wejdz w google i zobacz co ci wyskoczy jak wpiszesz Wilco Airbus 380 Tutorial. Masz wszystko, do tego programowanie FMC. A jak skreślisz 380 to bedziesz mial inne tutoriale, tez od Airbusa. One sa tak podobne ze to prawie to samo:
https://freedownload.s3.amazonaws.com/A ... ial_UK.pdf
https://freedownload.s3.amazonaws.com/A ... ial_UK.pdf
Ostatnio zmieniony pt 07 sty, 2011 14:11 przez st1322, łącznie zmieniany 1 raz.
Sarenaok, zaglądnij jeszcze do pliku z tym Airbusem, czyli: ...\Microsoft Flight Simulator X\SimObjects\Airplanes i tam powinien być folder Manuals z plikiem .pdf z obszerną instrukcją na ten temat.
Ostatnio zmieniony sob 08 sty, 2011 10:45 przez galland, łącznie zmieniany 1 raz.
generalleutnant