Witam
Mam problem, wczoraj normalnie FSX chodził płynnie razem z UTX i SP1. Wieczorem zainstalowałem SP2 i My traffic. Potem go musiałem oddinstalować (MT).
Stało się coś dziwnego, bo cały teren jest niebieski. To jest chyba woda. Dziś skasowałem razem z rejestrami i innymi plikami FSX. Myślałem że to pomoże na 100, a tu nic. Odinstalowałem też oczywiście SP2, TX i My Traffic. Ustawienia grafiki nic nie dają. Nie wiem co dalej robić i czy ten błąd ze zdjęcia ma z tym coś wspólnego. Proszę o pomoc, bo w tej chwili widzę tylko reinstalkę Win7. Moja karta to ATI5470, 4GB RAM, Dual 2,1;/ Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony wt 22 mar, 2011 19:05 przez mk1982, łącznie zmieniany 1 raz.
Wejdź w bibliotekę scenerii w FSX i tam na liście poszukaj coś związanego z MyTraffic. Nie wiem czy akurat to tam znajdziesz, ale kiedyś miałem taki darmowy dodatek dodający różne rodzaje samochodów jeżdżacych po ulicach i tam akurat coś było. Jak znajdziesz to usuń.
Po co reinstalować całego Windowsa, skoro sam FS pokazał Ci gdzie tkwi błąd.
Wywal ze Scenery Library wpisy dotyczące MyTraffic, jeśli nie pomoże, to edytuj scenery.cfg.
Plik scenery.cfg, w przypadku W7, jest w katalogu %APPDATA%\Microsoft\FSX. Wywal wpis tyczący się MyTraffic.
Tysiac razy juz napisalem, ale nikt nigdy nie posluchal. Napisze po raz tysiac pierwszy i ostatni. Mozecie sobie zmieniac co chcecie w .cfg, ale jesli nie wywalicie ostaniego zapisu w