Czy wie ktoś, jak można zrobić efekt odbijających się od ziemi świateł stroboskopowych?? Wczoraj próbowałem ten efekt zrobić do Boeinga 747-400 od Melvin Rafi, kopiując niektóre linijki z pliku aircraft.cfg Boeinga 747-8f od Posky, ale nic z tego nie wyszło
Jakby ktoś nie rozumiał, o co mi chodzi, to tutaj jest link do filmiku z takim efektem:
No właśnie, to będzie do Airbusa A320. Więc nawet, jakbym pobrał ten efekt, to myślę, że nie uda tego wkleić na inny model, tak jak między 747-8, a 747-400. Więc jedyny sposób, to chyba trzeba wiedzieć, jak takie coś zrobić
Nie znam się za bardzo, ale chyba jest możliwość wklejenia efektu w dowolny samolot. Na razie poczytaj sobie jak to zrobić i w międzyczasie czekaj na wydanie tego dodatku.
Ja ten efekt z innego samolotu mam, ale właśnie nie wiem jak go można "wkleić" do innego. A gdy szukałem, jak się to robi, to nic na ten temat nie było, ale spróbuję jeszcze raz. Mam nadzieję, że się uda
Przeczytałem, spróbowałem ten efekt zrobić jeszcze raz, ale nic to nie dało. Zwłaszcza, że nie wiem, jak można taki efekt zrobić gdy jest w ten sposób zrobione: