Mało Samolotów
Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk
-
mikolaj-lot
- Cadet

- Skąd jesteś: zewsząd
Mało Samolotów
Mam problem, zainstalowałem od nowa MFS 2004 i na np. JFK na płycie postojowej stoją trzy samoloty, na Teglu w Berlinie nie ma ich w cale. Wcześniej tak nie było.
-
mikolaj-lot
- Cadet

Hasło do szukajki: AI Traffic, Traffic, Adobe Traffic, itp. itd.
Jeśli wcześniej nie używałeś jakiegoś dodatkowego programu do ruchu AI, to nie sądzę, że miałeś aż tyle samolotów. W FS nawet przy ruchu na 100% samolotów AI jest mało.
Jeśli wcześniej nie używałeś jakiegoś dodatkowego programu do ruchu AI, to nie sądzę, że miałeś aż tyle samolotów. W FS nawet przy ruchu na 100% samolotów AI jest mało.
Bartek
Regulamin Forum - Proszę przeczytać przed napisaniem posta
Regulamin Forum - Proszę przeczytać przed napisaniem posta
-
mikolaj-lot
- Cadet

-
mikolaj-lot
- Cadet

-
mikolaj-lot
- Cadet

Wg mojej skromnej wiedzy ,to to ze zaznaczyłeś general aviation ,to dało ci to ze pojawiły się samoloty określane mianem general aviation ,nie zwiększyło ci to aż tak bardzo ilości samolotów,a na pewno nie przywróciło cudem wielkiego ruchu ,który miałeś przedtem.
Posłuchaj Konrafa i poszukaj w sieci o ADOBE traffic,jezeli chcesz mieć naprawdę dużo i ładnie zaparkowanych samolotów na lotniskach
Posłuchaj Konrafa i poszukaj w sieci o ADOBE traffic,jezeli chcesz mieć naprawdę dużo i ładnie zaparkowanych samolotów na lotniskach