Czarne smugi kondnsacyjne
Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk
Czarne smugi kondnsacyjne
Witam
Od jakiegoś czasu zamiast białych smug kondensacyjnych mam czarne i w dodatku 'kwadratowe' tzn. widac, ze smugi składają sie w wielu nakładanych na siebie kwadratów. Czy u kogoś występuje podobny problem i jak sobie mozna z tym poradzić?
Pozdrawiam
Tomek
FSX + Windows 7
Od jakiegoś czasu zamiast białych smug kondensacyjnych mam czarne i w dodatku 'kwadratowe' tzn. widac, ze smugi składają sie w wielu nakładanych na siebie kwadratów. Czy u kogoś występuje podobny problem i jak sobie mozna z tym poradzić?
Pozdrawiam
Tomek
FSX + Windows 7

- Por.Kornel
- Light Planes Captain

- Skąd jesteś: EPOK
Miałem kiedyś podobny problem (też w FSX) po zainstalowaniu darmowych smug 3d z REX - rozwiązaniem okazała się ponowna instalacja tych plików.
Instalowałeś jakieś addony przed wystąpieniem tego problemu? Same z siebie te contrailsy zapewne by się nie zmieniły bo standardowo to "płaskie" tekstury a z Twojego opisu sytuacji wynika, że to 3d.
Instalowałeś jakieś addony przed wystąpieniem tego problemu? Same z siebie te contrailsy zapewne by się nie zmieniły bo standardowo to "płaskie" tekstury a z Twojego opisu sytuacji wynika, że to 3d.
Czarna smuga kondensacyjna
Witam.
Mam ten sam problem ze smugą w moim FSX,oraz także pył który wydobywa się podczas kołowania jest też czarny i nie wiem jak to można naprawic.Proszę doradźcie mi jak to moge naprawic.
Pozdrawiam
Mam ten sam problem ze smugą w moim FSX,oraz także pył który wydobywa się podczas kołowania jest też czarny i nie wiem jak to można naprawic.Proszę doradźcie mi jak to moge naprawic.
Pozdrawiam
Czarne smugi kondensacyjne
Witam.
Udało mnie się naprawic ten problem.A więc pewien czas temu musiałem odinstalowac mój FSX i pamiętam,że wtedy pojawiły się dwie opcje usuń lub napraw.Tym razem wybrałem tą drugą i teraz wszystko działa i wygląda jak powinno.Mam nadzieję,że w Waszych przypadkach też to pomoże.
Pozdrawiam.
Udało mnie się naprawic ten problem.A więc pewien czas temu musiałem odinstalowac mój FSX i pamiętam,że wtedy pojawiły się dwie opcje usuń lub napraw.Tym razem wybrałem tą drugą i teraz wszystko działa i wygląda jak powinno.Mam nadzieję,że w Waszych przypadkach też to pomoże.
Pozdrawiam.
Tym razem ja mam podobny problem, z samolotu na lądzie "wychodzą" czarne smugi a w powietrzu czarne kwadraty.
Nie uśmiecha mi się dokonywać reinstalki FSX.
Dodatki:
GEX
ASE
REX
UTX
Bardzo proszę o pomoc.
Nie uśmiecha mi się dokonywać reinstalki FSX.
Dodatki:
GEX
ASE
REX
UTX
Bardzo proszę o pomoc.
Ostatnio zmieniony sob 18 lut, 2012 20:40 przez gregorio, łącznie zmieniany 1 raz.
gregorio
-
PZL Belfegor
- Moderator

- Skąd jesteś: Warszawa
-
misiek3087
- Cadet

- Skąd jesteś: Ciechanowiec
U mnie na problem ze smugami i światłami kwadratowymi wystarczyło coś takiego - http://www.surclaro.com/fsdownload-detail-18464.html przywraca nie tylko pliki wskaźników ale także efektów.