[FSX] Prośba o radę w sprawie wyboru "autobusu"
Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk
-
PZL Belfegor
- Moderator

- Skąd jesteś: Warszawa
Szymon,
Airbusa A330 oferuje Wilco Vol2, wraz z A340. Firma CLS również ma pokaźną gamę Airbusów, jednak są one dużo uboższe od Wilco jeżeli chodzi o symulacje.
MD-11 wypuściła firma PMDG . Samolot jest wykonany bardzo dobrze, zresztą poczytaj, jest osobny temat na forum o nim.
Dla zapaleńców idealny jest Maddog w wersji professional, tak, jak w przypadku MD-11 jest dla niego oddzielny temat.
Warto też wspomnieć o B767 od LevelD
Swoją drogą, przejrzyj dokładnie ten wątek, jest tu co nieco napisane o powyższych samolotach (prócz CLS i Wilco).
Pozdrawiam!
Airbusa A330 oferuje Wilco Vol2, wraz z A340. Firma CLS również ma pokaźną gamę Airbusów, jednak są one dużo uboższe od Wilco jeżeli chodzi o symulacje.
MD-11 wypuściła firma PMDG . Samolot jest wykonany bardzo dobrze, zresztą poczytaj, jest osobny temat na forum o nim.
Dla zapaleńców idealny jest Maddog w wersji professional, tak, jak w przypadku MD-11 jest dla niego oddzielny temat.
Warto też wspomnieć o B767 od LevelD
Swoją drogą, przejrzyj dokładnie ten wątek, jest tu co nieco napisane o powyższych samolotach (prócz CLS i Wilco).
Pozdrawiam!
C2D E8400@3.5Ghz,ASUS P5Q-E,DDR2 OCZ SLI Ready 800Mhz,GTX260,Chieftec 550W,HDD1TB,LCD 22'',Saitek Cyborg X
- Cpt.H.M Murdock
- Cadet

Po co Ci A330? Postaw na Boeinga 763ER.
http://www.captainsim.com/products/b767/
http://www.captainsim.com/products/b767/
-
PZL Belfegor
- Moderator

A tak konkretnie z czym jest lepszy? Jeżeli stawiasz tak daleko idące tezy to należy je uzasadnić czyli podać konkretne przykłady. Opinia o klatkowaniu jest według mnie daleka od prawdy.shaman pisze:Jak B767 to LevelD, jest lepszy od tego z CS. CS jedynie ładniej wygląda, co znacząco odbija się na fps-ach.
Stanel
Osobiście jestem użytkownikiem LevelD, ale B767 od CS miałem okazję testować, stąd wiem, że potrzeba dp niego dużo mocniejszego komputera. Jeżeli chodzi o poziom symulacji to wystarczy przeczytać co oferuje LevelD i CS. Ale to już zrobi autor wątku.
C2D E8400@3.5Ghz,ASUS P5Q-E,DDR2 OCZ SLI Ready 800Mhz,GTX260,Chieftec 550W,HDD1TB,LCD 22'',Saitek Cyborg X