Witam ponownie !
Otoz szukalem ale nie znalazlem, albo nie umiem szukac lub czytac. Wiec cyz istnieje jakis darmowy program ktorym moge zrobic ruch ai w fs x, bez tego zle mi sie gra . Slyszalem o MyTraffix X czy jakos tak ale to jest platne wiec...
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 01:00 przez Lotnik_14, łącznie zmieniany 1 raz.
ok dzieki konraf juz mam, to jets o wiele lepsze wedlug mnie od TTools
-------------------
No ok wszytsko pieknie ladnie z Woai. Ale czy istnieje moze LOT do Woai bo raczej nie, nie ma na Avsim. Wiec gdzie moge dorwac program ktorym mgoe wgrac LOT do fs x do AI. Bo TTools jest pod fs 2002 i 2004
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 01:00 przez Lotnik_14, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeżeli chodzi o Lot i Eurolot to są w pakiecie Project AI www.projectai.com - poszukaj gdzieś w archiwum. No i ich instalator musisz pobrać, bo tym z World of AI nie zainstalujesz pakietów PAI. Jeden i drugi traffic nie koliduje ze sobą, o ile nie masz zdublowanych linii.
Hmmm. Gdy się rejestrowałem nie miałem żadnych problemów. Może literówka w adresie e-mail, albo może filtr antyspamowy potraktował tą wiadomość jako spam? Możliwości jest sporo. Ostatecznie, zawsze pozostaje spróbować jeszcze raz.
Dzieki Wielkie !! Jednak miales racje, skrzynka potraktowala jako spam . A teraz pytanie. Cze Woai wspolpracuje z Pai tzn czy moga osobna dzialac nie bedzie klopotw
Dokładnie tak, jak napisałem dwa posty wyżej - nie kolidują ze sobą, pod warunkiem, że nie masz zdublowanych linii, to znaczy tych samych z PAI i World of AI. Oba pakiety za to się świetnie uzupełniają. Mam po kilka linii z jednego i drugiego, akurat tak dobranych, żeby w miare realnie oddać traffic nad Polską.
zainstalowałem najnowszy pakiet od Woai - centralwings, ale wogóle ich nie widzś .. ktos próbował?? pod FSX. podobnie mam problemy z Ryanair... inne pakiety chodzą ok
Hmm w FS9 Centralwings i Ryanair działają mi normalnie ja za to nie widzę kompletnie Eurocyprii od kilku tygodni. Raz jest raz nie ma... tak samo jak Finnair i Norwegian, mówię tu o sytuacji na EPGD.
Centralwings zawsze stoi rano gdzieś tak do 10, o wpół do 6 wylatuje do Edynburga, wieczorem też jakiś jest.
Może startujesz w innych dniach tygodnia? I na pewno samoloty nie stoją przy tych samych gate'ach. Wystarczy że zmienisz czas o kilka sekund i już się tasuje ale na lotnisku zawsze sa te same maszyny tylko w innych miejscach.
Witam u mnie na FS9 to samo jeden central 737-3 stoi całymi dniami na EPWA reszty nigdzie nie widać, tak samo Norwegian, Wizza i Finnair sporo Finów stoi w Helsinkach i tyle.
Jakby coś było nie tak z tym WOAI. Wszystkie modele są plany lotu też dobre, a samolotów nie ma, także lecąc przez kraj nie słyszałem na ATC żeby coś z tych pakietów latało.
Do tej pory nic takiego z pakietami WOAI nie miałem wszystko działało i latało.
Witam
A ja mam takie pytanko jak u Was jest z ruchem na TNCM (Princess Juliana International Airport) bo u mnie jest tylko troche małych samolotów GA i kilka 737 oraz Dash 8. Nie mam żadnych lądujących 747 albo MD 11 jak jest na niektórych filmikach (real nie FS ). Mam zainstalowane większość lini (napewno wszystkie główne). Ktoś może pomóc?
Przyspieszenie czasu 4x dużo Ci nie da. Nie pamiętam jakie jest max przyspieszenie w FS9, bo jeszcze się z tym zbytnio nie zapoznałem, ale przyspiesz na maxa i poczekaj...
W gruncie rzeczy... aż tak bardzo zależy Ci na zobaczeniu B747 na TNCM?
To spróbuj sobie zmieniać godziny w FSie. Zacznij o 8:00 i jedź tak co godzinę albo pół. Ewentualnie musiałbyś chyba zaingerować w plany lotów trafficu.
Witam! Mam problem z instalatorem WoAI. Po ściągnięciu z avsimu i wypakowaniu pliku odpalam go i wyskakuje mi błąd, że "aplikacja nie została właściwie zainicjowana"
Proszę o pomoc
Czy ma ktoś może plik WOAI z ruchem LOTu? (na stronie WOAI figuruje jako niedostępny). Jeśli tak to bardzo proszę o przesłanie na lukastur@op.pl Z góry dzięki!!!
lukastur pisze:Czy ma ktoś może plik WOAI z ruchem LOTu? (na stronie WOAI figuruje jako niedostępny). Jeśli tak to bardzo proszę o przesłanie na lukastur@op.pl Z góry dzięki!!!
Witam!
Mam troche nietypowe pytanie a mianowicie czy jest mozliwosc modyfikacji planu lotów tak aby smoloty Ai odbywały loty IFR korytarzami powietrznymi po waypoints bo z tego co zauwazylem to latają chyba wg. direct gps jesli sie myle to mnie poprawcie.
Witam. Posiadam FSX Deluxe i ostatnio zauważyłem na lotniskach samoloty MD 83 i Dash 8. Nie ma ich jednak w bibliotece samolotów, co jest grane?
Moje drugie pytanie: Przy ściąganiu tekstur zauważyłem dołączone do malowań samolotów pliki "traffic", które należy wkleić do FSX/Addon Scenery/scenery. Podobno po takim zabiegu na lotniskach są samoloty danej linii, np. KLM (jeśli plik był z tą linią). Wszystko wkleiłem, ale nie ma na żadnym lotnisku ani w Europie, ani w USA, ani w Azji tych linii, oprócz mojego samolotu. O co chodzi?
Pozdrawiam
Korneltiger
Ostatnio zmieniony pt 24 cze, 2011 22:55 przez korneltiger, łącznie zmieniany 1 raz.